Општи вело муабети, прашања, совети

A

Auditore

Гостин
Порано возев многу, речиси не се симнував од него но од како купив скутер поретко возам, многу поретко..

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Не е ништо чудно велосипедот да е купен 1800 евра. Прошетајте по продавниците за велосипеди по Скопје ќе најдете на лагер велосипеди и од 5-6,000 евра.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
tocakov ti e zakon nema sto:smir:. samo ako ne e tajna kade go kupi i kolku. posto imav slicen na ovoj,ama pred dva meseca mi go ukradoa. mn zadovolen bev tocak bez greska, a go zemav vo viena na popust negde okolu 1800 eura. sega imam malku poskromen ama aku :toe:
не бре каков биг хит, мој е поларот на предходната страна, инаку не сум фанатик на full suspension бидејки повеќе возам урбан одколку D.H. дх скоро и да не возам
еве слика со manitou-to

Член од
9 јануари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Па возам точак редовно во лето само на точак сум и по планини Dowhill само грдо е малце 1 сат качуваш 5 мин се спушташ ама сепак обозавам .Иначе во моментов имам Scott Usa.Имам и рамка Ram ht3 16 inchi розова која ја продавам =)

Attachments

E

elena.

Гостин
Возам пролетно/летно време...ама Велес е многу неповолно место за возење. Вози по тротоар ти викаат пешаци, вози по улица те пцујат возачи, немаме ни патека ни ништо и така :/

С

Спенсер

Гостин
Гледам има доста велосипедисти :) Нека се стопли,па да организираме некое кругче,до Водно/Матка или било каде :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Продава некој некое точаче..троа ефтино бе...со моов кај сум тргнал за назад ја го носам него не он мене?

Член од
9 јануари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Јас го продавам точакот што е погоре на другиот мој пост 13.000 ден не е баш ефтино но точакот е коска стварно топ точаче во него имам многу влозено !

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Се продава трек 4300 и марин наил траил, не се разбирам многу во велосипеди, може некој совет за колку можат да се купат овие 2 ?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
дај бе ако продава некој точаче докај 2000,2500 нека пише....:D

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Каде можам да најдам некој off road bike до 500 еура ?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
На пазар3 половен за некој по солиден модел

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Леле времево милина за точак!

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
здраво дечки, денес зедов стем husefelt и волан stylo, зедов и maxxis minion гуми назад 2.35 а напред 2.5 и ми смени многу на вожња, значи ако има некој да се двоуми дали да земи краток стем и широк волан нека земи, пред се поради тоа што седиш многу по исправен и рамената се многу по раширени едноставно седењето на велосипедот е по-природно. слики ке ставам деновиве не го сликав оти го тестирав цел ден

Kajgana Shop

На врв Bottom