С
Спенсер
Гостин
за викенд релација кучково-кејЛеле времево милина за точак!
за викенд релација кучково-кејЛеле времево милина за точак!
Ако си за Scott иди во Вучко, доста се снабдени со модели. Ако си за GT, Specialized карши соборна одма до Vespa салонот, ако си за Trek имаш одма позади KingBurger.Каде мозе да набавам солиден тоцак до 500е?
Види вака не разбирам многу многу за велосипеди и незнам какви се овие ( Sctot,Specialize,Trek..) за какви намени се наменети.Ако си за Sctot иди во Вучко, доста се снабдени со модели. Ако си за GT, Specialized карши соборна одма до Vespa салонот, ако си за Trek имаш одма позади KingBurger.
Иначе што возиш?Каков точак имаш?здраво дечки, денес зедов стем husefelt и волан stylo, зедов и maxxis minion гуми назад 2.35 а напред 2.5 и ми смени многу на вожња, значи ако има некој да се двоуми дали да земи краток стем и широк волан нека земи, пред се поради тоа што седиш многу по исправен и рамената се многу по раширени едноставно седењето на велосипедот е по-природно. слики ке ставам деновиве не го сликав оти го тестирав цел ден
Сето тоа се брендови на велосипеди, секој бренд си има велосипед за секоја намена, предпоставувам тебе ти треба XC т.е велосипед за нормално возење за угорници и удолници, а купување по бренд си е сопствен вкус, мене ми се омилени specialized и таков имам, и тебе би ти препорачал specialized hardrock бидејќи во споредба со други велосипеди во однос делови и цена, specialized се најдобриВиди вака не разбирам многу многу за велосипеди и незнам какви се овие ( Sctot,Specialize,Trek..) за какви намени се наменети.
Да за нормално возење ми е потребен но сакам да е квалитетн па затоа барам да ми препорачате некој.Сето тоа се брендови на велосипеди, секој бренд си има велосипед за секоја намена, предпоставувам тебе ти треба XC т.е велосипед за нормално возење за угорници и удолници, а купување по бренд си е сопствен вкус, мене ми се омилени specialized и таков имам, и тебе би ти препорачал specialized hardrock бидејќи во споредба со други велосипеди во однос делови и цена, specialized се најдобри
Еве ги сите модели за нормално возењеДа за нормално возење ми е потребен но сакам да е квалитетн па затоа барам да ми препорачате некој.
Колку пари се движат цените на specialized hardrock,ќе можеш да ми дадеш слика да видам како изгледаат?
возам урбан,Иначе што возиш?Каков точак имаш?
некако нема логика стило со хасефелт
минутка работа... ја кога поправам нешто друго,штелување мењач е бесплатно... а ако ти земе,ептен ситноКолку кошта штелување на мењачот или што и да е тоа на сервиз?