дечки се опоравив, во меѓувреме ја скршив вилушката, утре ставамне сум пишал на темава оддамна, пролетта се подновив со рамка и заден мењач а другите делови ми се од спринтот(знам треба да земам нова вилушка) еве го убавецот
Polar Mirage 2 16ка во димензии и геометрија како ram ht one само оваа рамка е поцврста
сега паузирам оти ја скршив клучната коска(паднав на downhill), незнам како ме кандисаја да одам на даунхил оти јас претежно возам урбан ама се деси ке помини то е.
па несакам да ми се скрши пак вилушка или недајбоже рамка. возам како улаф, правам скокови глупости што не и ако ми се деси нешто подобро тоа да биде од моја вина отколку од точакот. и уживањето на ова.ве читам и се чудам колку пари само давате за велосипедите... немам ништо против и јас би дал за некој ефтин дел колку да се тркала ама за толку скапи делови мислам дека би ставил прст на глава ако не се занимавам професионално со велосипедизам.
Иначе да ве прашам возите ли зимно време ( по снег де)
па несакам да ми се скрши пак вилушка или недајбоже рамка. возам како улаф, правам скокови глупости што не и ако ми се деси нешто подобро тоа да биде од моја вина отколку од точакот. и уживањето на ова.
не е ни малку блиску до ова
сепак не е ни цената блиска
а за возење по снег, возам имам мерак само треба пазење многу, при тргнување ако ти е мала брзината (1-4) не ке моеш да тргнеш ке ти прошлајфова, маана е што лизга како будало и кочењето е тешко треба да пазиш да не го блокираш тркалото инаку ке падниш, а и многу прска како прасе ке се напраиш
Што точак си земал од виена за 1800е?tocakov ti e zakon nema sto:smir:. samo ako ne e tajna kade go kupi i kolku. posto imav slicen na ovoj,ama pred dva meseca mi go ukradoa. mn zadovolen bev tocak bez greska, a go zemav vo viena na popust negde okolu 1800 eura. sega imam malku poskromen ama aku
Или слабо лажеш или од шо имаш пари не знаеш што да правиш..tocakov ti e zakon nema sto:smir:. samo ako ne e tajna kade go kupi i kolku. posto imav slicen na ovoj,ama pred dva meseca mi go ukradoa. mn zadovolen bev tocak bez greska, a go zemav vo viena na popust negde okolu 1800 eura. sega imam malku poskromen ama aku
big hit II 2010 bese toj sto go kupiv vo viena.Што точак си земал од виена за 1800е?
ИнаЧе тој горе бигхитот половен е негде 1000евра
нов неможеш да купиш зашто не се произведува од 2006
Или слабо лажеш или од шо имаш пари не знаеш што да правиш..