- Член од
- 5 април 2011
- Мислења
- 1.920
- Поени од реакции
- 925
оу како сум се лупнал со точак пред 4-5 дена
се улетав од надолница без раце и на една блага кривинка ми испадна кола и морав да кочам пополека па со поднамалена брзина се лупнав у една паркирана кола![Се молам :semolam: :semolam:](/styles/default/xenforo/emot/se_ molam.gif)
арно шо преживеавме и јас и точакот... добро јас бутниот мускул парче си го напраив неможев три дена да одам уопште али еве веќе ме пушта![Je :jeeee: :jeeee:](/styles/default/xenforo/emot/je.gif)
инаку точакот ми е
bulls street flyer многу коска точаче. германско
[DOUBLEPOST=1419368081][/DOUBLEPOST]
еве го точачето многу сум задоволен од него. го земав на старо и се приметува дека е многу малце возено.... најновите модели му ги имам гледано на нет и коштаат од 600 до 800 евра
[DOUBLEPOST=1419368974][/DOUBLEPOST]и да сеа имам и еден проблем неможам да му најдам сијаличка за динамото... лед сијаличка ми треба ![Не сум јас :nesumjas: :nesumjas:](/styles/default/xenforo/emot/nesum.gif)
се улетав од надолница без раце и на една блага кривинка ми испадна кола и морав да кочам пополека па со поднамалена брзина се лупнав у една паркирана кола
![Се молам :semolam: :semolam:](/styles/default/xenforo/emot/se_ molam.gif)
арно шо преживеавме и јас и точакот... добро јас бутниот мускул парче си го напраив неможев три дена да одам уопште али еве веќе ме пушта
![Je :jeeee: :jeeee:](/styles/default/xenforo/emot/je.gif)
инаку точакот ми е
bulls street flyer многу коска точаче. германско
![Ојеа! :ojeaa: :ojeaa:](/styles/default/xenforo/emot/ojea.gif)
![](http://i61.tinypic.com/2w6ux7d.jpg)
еве го точачето многу сум задоволен од него. го земав на старо и се приметува дека е многу малце возено.... најновите модели му ги имам гледано на нет и коштаат од 600 до 800 евра
![Шок! :shok2: :shok2:](/styles/default/xenforo/emot/shok.gif)
![Не сум јас :nesumjas: :nesumjas:](/styles/default/xenforo/emot/nesum.gif)
Последно уредено: