[MkD]Scout
~Fade to Black~
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 1.485
- Поени од реакции
- 9
без дупка на средина , голем е ризикот за импотенција и тако даље болести на полово-репродуктивната машина
Која цена е и каде може да се најде?[MkD]Scout;2625994 напиша:јас возам Вело Плуш седиште , прилично е широко и се осеќам како да седам на фотеља. ти го препорачувам , пошо е дебело и пошироко од стандардните..
го тестирав минатата година на шарски води маратонот , 95км возење и воопшто не ме болеше ни кичмата ни газот
Шо виљушки има за 800 ?!?! Јас ко шо памтам Дарт1 ~ 4000 беше најефтина таму на времето[MkD]Scout;2624990 напиша:Инаку , иди кај лазе , имаш од 800 денари па нагоре виљушки.. ќе ти заврши работа сто посто..
Probike во кисела вода , позади рампа (кај златна копачка кладилницата)
Кај лазе лазе ми е месијата за делови од кај него си набавувам сеКоја цена е и каде може да се најде?
Јас имам некое Velo, ама морам на секои 10 мин да потстанувам, if you know what I mean.
Има бе , ZOOM виљушка хехехе... некоја ниска класа , ја шо земав пред година дена rst capa , 2500 денари беше хехехШо виљушки има за 800 ?!?! Јас ко шо памтам Дарт1 ~ 4000 беше најефтина таму на времето
Има на сајтот нешо ?!
Само рамот или цел велосипед ?Колку чини Рам ХТ 1 нов, како оној на Скаут и дали се наоѓа кај нас, прашувам оти е модел 2008? И чисто информативно, како се движи цената на половните?
Хехе. Па нели е поговорката: Ако не знаеш што е добро прашај што е скапоznaci samo po cena da gleam, kolku poskap bolji taka??? ok, da znam. Pa nekoj od 30 000 toas.