Општи вело муабети, прашања, совети

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Треба само надворешни да му сменам и ланец, веќе четврта година мислам дека му е, можеби петта, веќе незнам.. нема мака.

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
абе вчера се утепав на кеј(се мавнав у тие како ниски ѕидчиња)и ми се скрши вилушката точно над амортизерите.И сеа може да се швајцува тоа или ќе треба нови и колку пари се новите?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
абе вчера се утепав на кеј(се мавнав у тие како ниски ѕидчиња)и ми се скрши вилушката точно над амортизерите.И сеа може да се швајцува тоа или ќе треба нови и колку пари се новите?
Никако да ја швајцуваш, вариш, сечеш брусиш... Ќе пукне кога најмалку очелуваш. Купи си нова ги има од 1000 ден па нагоре зависи која марка и квалитет.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Тоа у аеродром , кај новиот мост ти се скрши?! ја поминав накај 12 ипол , 1 саат и имаше едно дете со скршена вилушка? :D:D:D:D:D:D
Кажи ми што точак имаш , па ако одговара можам да ти го шитнам мојот стариот амортизер (доста издржлив) прилично евтино..

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
[MkD]Scout;2622765 напиша:
Тоа у аеродром , кај новиот мост ти се скрши?! ја поминав накај 12 ипол , 1 саат и имаше едно дете со скршена вилушка? :D:D:D:D:D:D
Кажи ми што точак имаш , па ако одговара можам да ти го шитнам мојот стариот амортизер (доста издржлив) прилично евтино..
е најверојатно тој тип сум(можда и некој друг се утепал:)А иначе не ми треба само амортизери цела вилушка отиде јабана.Дај кажи кај да си купам.Не ми се скрши точно кај новиот мост.

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
MKD SCOUT daj slika od amortizeroo

I pisi kolku mm e pozzzz

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
MKD SCOUT daj slika od amortizeroo

I pisi kolku mm e pozzzz
80/140мм е , а слика имаш поназад малку..

е најверојатно тој тип сум(можда и некој друг се утепал:)А иначе не ми треба само амортизери цела вилушка отиде јабана.Дај кажи кај да си купам.Не ми се скрши точно кај новиот мост.
aууу .. си го ебал ти ежот..
Инаку , иди кај лазе , имаш од 800 денари па нагоре виљушки.. ќе ти заврши работа сто посто..

Probike во кисела вода , позади рампа (кај златна копачка кладилницата)

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
[MkD]Scout;2624990 напиша:
80/140мм е , а слика имаш поназад малку..

aууу .. си го ебал ти ежот..
Инаку , иди кај лазе , имаш од 800 денари па нагоре виљушки.. ќе ти заврши работа сто посто..

Probike во кисела вода , позади рампа (кај златна копачка кладилницата)
А тој лазе кај е?
Иначе алуминиумски се затоа мислам дека нема да бидат 800ден.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
епа најевтината кај лазо е толку денари.. сеа на даље не знам како се колку се.. иначе лазе A.k.A ПРОБАЈК (probike) се наоѓа во кисела вода , позади она за дребулии продавницата SEWA на рампа што е.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
јас возам Вело Плуш седиште , прилично е широко и се осеќам како да седам на фотеља. ти го препорачувам , пошо е дебело и пошироко од стандардните..
го тестирав минатата година на шарски води маратонот , 95км возење и воопшто не ме болеше ни кичмата ни газот:D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
ооо лошо брат и ај да не бидам офтопик предложете некое добро седиште и од кај би можел да го набавам(од она моено газот боли)
Кога купуваш седиште гледај да биде меко, т.е. кога ќе го притиснеш да пропаѓа 1-2цм, да има на средина вдлабнатина (за простатата) и да не е претесно.

Kajgana Shop

На врв Bottom