па годините сигурно са барем два пати колку твоjте, или там некакдеBacillus gagous напиша:Добро бе што се мачите да му реплицирате на овој тупиов кој тресе невидени зелени, ама баш невидени, да те прашам колку години имаш море пишпирек еден.
па годините сигурно са барем два пати колку твоjте, или там некакдеBacillus gagous напиша:Добро бе што се мачите да му реплицирате на овој тупиов кој тресе невидени зелени, ама баш невидени, да те прашам колку години имаш море пишпирек еден.
Кажи бе кажи еве јас сум 20 ти кажувам искрен сум, ако ти мислиш да не лажеш за годините подобро воопшто не станува збор за другите работи.Телериг напиша:па годините сигурно са барем два пати колку твоjте, или там некакде
20 х 2, познал сум :nesum: откаде ке знам за комунизмот, аку бех на 20 колку тебеBacillus gagous напиша:Кажи бе кажи еве јас сум 20 ти кажувам искрен сум, ако ти мислиш да не лажеш за годините подобро воопшто не станува збор за другите работи.
на кое твое прашанье нема одговор, аj не се прави на луд ..Струмикс напиша:Нема одговор на моите прашања...Нема ни да има...
на кое чекаш одговор, ja повориСтрумикс напиша:Нема такви. Се тоа се оние кои сакаат да се оддолжат за мочаниот бугарски пасош, па измислуваат глупости. Ја знаеш онаа дека потурчениот е полош и од Турчинот?
И уште чекам одговор.
Добро, а шќипитарите не се?Bacillus gagous напиша:, можам да кажам дека се срамам дека имам српско во себе бидејќи србите исто како бугарите се сеуште воглавно затупени националисти кои живеат за големи држави како во 19 век.
Доста свршавате на тоа Србите:pishtoldzОфицијално сите четири соседи ни се гомна и никој не можам да поднесам ни Грк, ни Србин, ни Бугар, а највеќе албанец :pishtoldz.Но реално гледано само со Србин можеш да направиш пријателски муабет без политизација додека циганине , татарине и Албанците одма ти ќењаат и провоцираат.Но добриот муабет со обичниот српски граѓанин се должи на бившата Југославија каде владееше Братство и Јединство.Караконџула напиша:Добро, а шќипитарите не се?
Тие отворено даваат анти Македонски изјави и тоа од устата на надворешниот министер.
Треба таа земја да ја прогласиме за непријателска држава, со отворени ексанзионистички намери,а нивната национаљност во Македонија за петта колона.
Не се срами од српското во тебе..ние можеме да им завидуваме на патриотизмот кој го покажаа во 1999. Затоа, иако се сега на дното, пак ке станат и пак ке ги завладеат западните балкани.
Биди горд на нив, јас не сум србин воопшто, ама се гоирдеам со србите, како нивни роднина. Луѓе од мојата раса и мојата вера ја издржаа НАТО агресијата, без кукавичко криенје како глувците. А на аљбањската национањност, косово им го дадоа на послужавник, и така исто и ке го изгубат. Овој пат, засекогаш!
Сепак сме иста крв и иста вера.
ама ти верно си на 20 години и си класичен пример за изпран мозок..и инфантилна и дебилна неписменостBacillus gagous напиша:А да за сите Бугари тука што тврдат дека Македонците се измислица на комунизмот и измислена нација од Јосип Броз Тито , како може да ми го објасните делото на Крсте Петков Мисирков - „За Македонцките работи”
За кое тогашната бугарска власт сакајќи да го побие постоењето на македонците исто како што вие сега се обидувате да го побиете го прогонуваат и го убиваат истиот автор?
А ако прв пат слушате за Крсте Петков Мисирков не би ме ни изненадило бидејќи ви се испрани мозоците со тоа што се криени многу факти, пишани факти, факти кои можеш да ги допреш кои постојат, а не се измислени.
Во Благоевградска област 3100 души са се писали "македонци" во графата за националност, од них около 1000 во графата "роден jaзик" са посочили бугарскиBacillus gagous напиша:И да не бегаме оф топик тука станува збор за правото на македонското население во соседните држави за изучување на сопственио покрај официјалниот јазик и негување на својата кулутра, исто како што и другите етнички групи ги уживаат во Македонија, со други зборови, неможе да постојат два аршина, мора како што кај нас етничките заедници ги имаат своите права така треба и во соседните држави етничките заедници да ги имаат истите права.
хехе, а вие од бившата република на нешто което го нема што сте бре. На крава ракета jу пречи космосот, те това е вашта работаЅвер напиша:Доста свршавате на тоа Србите официјално сите четири соседи ни се гомна и никој не можам да поднесам ни Грк, ни Србин, ни Бугар, а највеќе албанец