Подобро сите неписмени да сме, ама заедно во државава да седиме, одколку сите писмени да сме, но расфрлени некаде низ светот, некаде во туѓина.
!
Смајлито со извичник на крајот е моментотМоже да ја затворите темата![]()
Па инаку темана "Пост на кој сте се изнасмеале" нема да ги збере сите негови глупости кои ги пишувалАбе модератори,гледам и вас ви станало интересно,наназад има постови кој не се баш сипматични,или ова е твитер тема чисто колку само да се проба? Секое чудо за три дена ,ама вие со чудово сте се фатиле 1 година,напнато малце,не?![]()
Како мислиш нема да те збере во темата?Па инаку темана "Пост на кој сте се изнасмеале" нема да ги збере сите глупости![]()
Кога темава би гласела Омилен пост на sankerce би ти кажал...Како мислиш нема да те збере во темата?![]()
Ќе ти рече сеа, брат ми најчесто пишува во тие теми...
Затоа што му фалат 10 000 за од 1 000 000 000 да стигне до 1 000 000. Meh, Bob's mathДрага Кајгана,
Ме изненадува тоа какви пораки ми стигаат на телефонот. Ми вика стани и ти милионер, испрати порака на бројоти освој неверојатни 10.000 денари.
Дали тоа значи дека јас сум билионер?![]()
Прво неможе туку така да се пресуди дека кај тебе е вината, зошто свесни се другите дека има шански и она да лаже.
Второ целосно те разбирам, таксистите ги бие глас за тоа демек може да ти направат нешто, а тие дрољичињата тоа и те како можат да го искористат.
Трето, да не те лажам или да искочи дека лупам глупости, но мислам дека и ти можеш да побараш тоа да биде медицински докажано, поточно дали е вистина дека она е силувана од тебе.
Четврто, ако бидеш оштетен, а некад повторно ја видиш - згази го курвичето!
![]()
Бооооб збираааа!!сунџербобманија, сунџербобијада