Омилен пост на Сунѓерот Боб

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Може да ја затворите темата :cuc:
Подобро сите неписмени да сме, ама заедно во државава да седиме, одколку сите писмени да сме, но расфрлени некаде низ светот, некаде во туѓина.

:)!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе модератори,гледам и вас ви станало интересно,наназад има постови кој не се баш сипматични,или ова е твитер тема чисто колку само да се проба? Секое чудо за три дена ,ама вие со чудово сте се фатиле 1 година,напнато малце,не? :свиркам::cautious:

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Абе модератори,гледам и вас ви станало интересно,наназад има постови кој не се баш сипматични,или ова е твитер тема чисто колку само да се проба? Секое чудо за три дена ,ама вие со чудово сте се фатиле 1 година,напнато малце,не? :свиркам::cautious:
Па инаку темана "Пост на кој сте се изнасмеале" нема да ги збере сите негови глупости кои ги пишувал :)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Брат остај ти то, Сунџеров стварно се разбират од некој работи. Алал да му е.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.522
Поени од реакции
18.386
Драга Кајгана,
Ме изненадува тоа какви пораки ми стигаат на телефонот. Ми вика стани и ти милионер, испрати порака на бројот :toe: и освој неверојатни 10.000 денари.
Дали тоа значи дека јас сум билионер?:cautious:
Затоа што му фалат 10 000 за од 1 000 000 000 да стигне до 1 000 000. Meh, Bob's math:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Прво неможе туку така да се пресуди дека кај тебе е вината, зошто свесни се другите дека има шански и она да лаже.
Второ целосно те разбирам, таксистите ги бие глас за тоа демек може да ти направат нешто, а тие дрољичињата тоа и те како можат да го искористат.
Трето, да не те лажам или да искочи дека лупам глупости, но мислам дека и ти можеш да побараш тоа да биде медицински докажано, поточно дали е вистина дека она е силувана од тебе.
Четврто, ако бидеш оштетен, а некад повторно ја видиш - згази го курвичето!
:)

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
сунџербобманија, сунџербобијада

Kajgana Shop

На врв Bottom