Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
916
Поени од реакции
2.563
Многу се заразив со игра -Assassin's Creed- Сега по цел ден смислувам стратегии и како да играм...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Го гледам братучед ми (5 години инаку има) во 12 на полноќ колку има енергија само, цел ден не престана од трчање и скокање, а јас со мојот цел 1 сат спиење во изминативе 36 часа, покрај него делувам како 60 годишен дедо.

Инаку, одлична дружба денеска со тројца твоие кајганџии, и како и секогаш не изоставија неколку бисери кои секогаш се памтат и се множат од собиранка, на собиранка.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

коа читам договори на фејзбук за колегијално искачање, се осеќам ко некој 60 годишен дедо. Или вие сте тикви недораснати со бумбари у главата. And yeah, дефинитивно сите колеги и колешки ве рангирам вака:
1. би те треснал со цигла по глава
2. би те треснал со две цигли по глава
3. ѕид би срушил на тебе
4. цела зграда

Има едни стихови од the national, вака гласат:
'I have only two emotions,
careful fear and dead devotion'

Скроз ме опишуваат.

Вчера се сретнав со еден термин низ интернетот - escapism. И веројатно ја сум таков. Генерално сум амбивалентен човек, и у младоста бегав уз алкохол и полесни и средно тешки дроги. Сеа и тоа не ме исполнуе.

Оу мај гад, ја стварно сум 60 годишен дедо. Може и дупли акаунт на Анчо.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Драга,

Она кога ставаш слика на фб и на неа само коментираат тетки,стрини и остала блиска родбина :D:D...Бесценето

P.S идеално да ти ги избрка сите потенцијални удварачки :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.549
Поени од реакции
17.970
Ми стига денеска писмо и гласи лицето тоа и тоа да се јави таму и таму,на 9,12 у 10 часот:eek:.Си седам ја така едно 5 минути и се преиспитувам,си викам чекај кретену еден пијан дан си?дан си дрогиран ?не бе не се дрогирам.И погодите што?ми текна дека живеам у оваа вукојебина у која сите си ги вршат својте работни задачи на време.:bravobe:.Сеа се прашувам ако ова беше нешто важно,а у случајов за моја среќа не е,кого да тужам.Ми текна кадија те тужи кадија ти суди,да ви ебам флегмите скапани.

Дениција

on my eighth life
Член од
17 март 2014
Мислења
241
Поени од реакции
899
Девојки испоседнати во лаунж барови ги префрлаат своите суперслимс цигари меѓу тенките прсти со долги шпицести нокти. Мрзнејќи надвор под прикачените греалки и големите кристални лампиони и новогодишни светилки. Трепкајќи неодоливо додека се нишаат бавно на живата музика на Џони Лајв или Жаре Бербер. Ги гледам додека поминувам обидувајќи се да потонам што подлабоко во мојот шал, попуштајќи ја музиката на моите слушалки до даска. Не ги осудувам. И јас своевремено го правев тоа затоа што мислев дека ќе направи да се чувствувам подобро, но по неколку такви излегувања сфатив дека нема. Напротив, се чувствував подеднакво мизерно и уште повеќе разочарано.

Знам дека не сум најпосебна и најпаметна од сите. Но чувствувам како сите да станаа дел од некој шаблон и се преправаат дека им се допаѓа тој шаблон. Прилично сум сигурна дека на никој не му се допаѓа. Но некој го наметна, стана некоја норма. Луѓето да излегуваат да се забавуваат и да не си поминуваат убаво - оксиморон.

Ме гуши воздухов скопски, деновиве не само фигуративно. Го гледам. Ми ги гризе образите. Сакам да си замине. Тој или јас.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.534
Поени од реакции
2.418
Чекам да видам дали ќе ме познае едно чупе кое анонимно го чита форумот. :sneaky:
После па го ставам стуи на аватар.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.194
Поени од реакции
13.830
Знаеш она прекрасно чувство кога се будиш касно зашто не си го чула алармот, трчаш на железничка и возовите штрајкуваат, успеваш да го фатиш последниот воз...ама немаш пари за карта зашто во сето трчање си го забораила дома новчаникот...прекрасно чувство!!!

*^%#%^*%#@%#¥&@!!!!!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Предвидувањата за 2015 се дека ќе било како во Лудиот Макс, па си ја симнав трилогијата не ми е гледана два века...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... кажу...

... опет Иран прави Нуклеарне бомбе, жвака чисти зубе ал' извалјује пломбе;
... да је алкохол здравији од траве, кажу ако немаш став - одма ти га ставе;
... да су плавке глупје него црнке и бринете, и да окус буде бољи с кашиком Вегете;
... да је смак свијета релативно близу, и да су нас банке увукле у кризу;
... да малу дјецу доноси нам рода, и да једино је здрава флаширана вода;
... да уз пјесму ефикасније се трља, чудотворни сапун против тврдокорних мрља;

Не че никад престат главе да нам пуне, све док је оваца нече фалит' вуне.

Од Ватикана до Ирана, мајмуну је довољна банана.

Па кој како сака нека си толкува :)

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.556
Поени од реакции
2.355
Кајгано абе некои работи само кај нас ги има. Сабајле во 7 ми се јави поштарот да одам да си го земам пакетот од пошта со изговор дека него денес мн го боли глава.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Ме изненадува тоа какви пораки ми стигаат на телефонот. Ми вика стани и ти милионер, испрати порака на бројот :toe: и освој неверојатни 10.000 денари.
Дали тоа значи дека јас сум билионер?:cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom