Факер ти што мислиш кој се крие зад ликот на суѓерчето бобче?Мислам дека ова е тема за најдобар пост на Сунгерот Боб, ако не се лажам? Супер тема.
Продолжете така.
Вонбрачниот син на Роза Топузовска Каревска и Стефче Јакимовски.Останува отворено наградното прашање кој лик се крие зад бобче сунѓерчето. Решивме да го правиме како наградна игра и да прашуваме по случаен избор членови кои се активни на темава. Пример еве од првата страна на темава го бираме факерот:
Факер ти што мислиш кој се крие зад ликот на суѓерчето бобче?
Оваа Роза не е од Прилеп?Вонбрачниот син на Роза Топузовска Каревска и Стефче Јакимовски.
Доволно флексибилен за да се бори сам против сите како Роза (плус тоа му е омилената песна на Стевче)
Од друга страна пак доволно харизматичен и покрај тоа што не кажува ништо со тоа што го кажува да собере еден купгласачилајкови со тафталогија.
Кога тука ќе се додаде и генетската предиспозиција претходно спомната за турбо фолкот на "татко му" тогаш мислам дека работите се појасни.
То брат му гарант имат стегнато.И сунѓерот и стиснал на темава ,,Не ја надгледувај темава''.
Сунѓерот не пишува на теми со 17 страни. Или го има на првата страна со коментар "ми се свиѓа/не ми се свиѓа" или ич го нема,,,e stvarno ste,/sme eden za site
amaaa site za nikade,,,i ne se zaebavajte so sungerot oti moit cela tema da ja izbrishe,,
,,,,,,jas shutrak ovoj abdalСунѓерот не пишува на теми со 17 страни. Или го има на првата страна со коментар "ми се свиѓа/не ми се свиѓа" или ич го нема
Од 1000 до 1, колку си шутрак?,,,,,,jas shutrak ovoj abdal
i sho ako nema kilometarski postovi,,,
,,,dojdi da igrash i vidi samiot,,[DOUBLEPOST=1420909582][/DOUBLEPOST][quan nee="M-1, post: 7054897, member: 42342"]Девестодвајсе.[/quote]Од 1000 до 1, колку си шутрак?