Факер ти што мислиш кој се крие зад ликот на суѓерчето бобче?Мислам дека ова е тема за најдобар пост на Сунгерот Боб, ако не се лажам?Супер тема.
Продолжете така.![]()
Вонбрачниот син на Роза Топузовска Каревска и Стефче Јакимовски.Останува отворено наградното прашање кој лик се крие зад бобче сунѓерчето. Решивме да го правиме како наградна игра и да прашуваме по случаен избор членови кои се активни на темава. Пример еве од првата страна на темава го бираме факерот:
Факер ти што мислиш кој се крие зад ликот на суѓерчето бобче?
Оваа Роза не е од Прилеп?Вонбрачниот син на Роза Топузовска Каревска и Стефче Јакимовски.
Доволно флексибилен за да се бори сам против сите како Роза (плус тоа му е омилената песна на Стевче)
Од друга страна пак доволно харизматичен и покрај тоа што не кажува ништо со тоа што го кажува да собере еден купгласачилајкови со тафталогија.
Кога тука ќе се додаде и генетската предиспозиција претходно спомната за турбо фолкот на "татко му" тогаш мислам дека работите се појасни.
То брат му гарант имат стегнато.И сунѓерот и стиснал на темава ,,Не ја надгледувај темава''.
Сунѓерот не пишува на теми со 17 страни. Или го има на првата страна со коментар "ми се свиѓа/не ми се свиѓа" или ич го нема,,,e stvarno ste,/sme eden za site
amaaa site za nikade,,,i ne se zaebavajte so sungerot oti moit cela tema da ja izbrishe,,![]()
,,,Сунѓерот не пишува на теми со 17 страни. Или го има на првата страна со коментар "ми се свиѓа/не ми се свиѓа" или ич го нема
Од 1000 до 1, колку си шутрак?,,,,,,jas shutrak ovoj abdal
i sho ako nema kilometarski postovi,,,
,,,dojdi da igrash i vidi samiot,,Од 1000 до 1, колку си шутрак?![]()