Омилен пост на Сунѓерот Боб

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Останува отворено наградното прашање кој лик се крие зад бобче сунѓерчето. Решивме да го правиме како наградна игра и да прашуваме по случаен избор членови кои се активни на темава. Пример еве од првата страна на темава го бираме факерот:

Мислам дека ова е тема за најдобар пост на Сунгерот Боб, ако не се лажам? :) Супер тема. :)
Продолжете така. :)
Факер ти што мислиш кој се крие зад ликот на суѓерчето бобче?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Останува отворено наградното прашање кој лик се крие зад бобче сунѓерчето. Решивме да го правиме како наградна игра и да прашуваме по случаен избор членови кои се активни на темава. Пример еве од првата страна на темава го бираме факерот:

Факер ти што мислиш кој се крие зад ликот на суѓерчето бобче?
Вонбрачниот син на Роза Топузовска Каревска и Стефче Јакимовски.

Доволно флексибилен за да се бори сам против сите како Роза (плус тоа му е омилената песна на Стевче)
Од друга страна пак доволно харизматичен и покрај тоа што не кажува ништо со тоа што го кажува да собере еден куп гласачи лајкови со тафталогија.
Кога тука ќе се додаде и генетската предиспозиција претходно спомната за турбо фолкот на "татко му" тогаш мислам дека работите се појасни.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Вонбрачниот син на Роза Топузовска Каревска и Стефче Јакимовски.

Доволно флексибилен за да се бори сам против сите како Роза (плус тоа му е омилената песна на Стевче)
Од друга страна пак доволно харизматичен и покрај тоа што не кажува ништо со тоа што го кажува да собере еден куп гласачи лајкови со тафталогија.
Кога тука ќе се додаде и генетската предиспозиција претходно спомната за турбо фолкот на "татко му" тогаш мислам дека работите се појасни.
Оваа Роза не е од Прилеп?

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Ја мислам дека зад никот на Боп се крие дебело 15 (до кај 17) годишно детенце, што освен во подфорумот Играчница и чат пат "Гурманско катче" го нема никаде на друго место, оти и не му е многу богат речникот па не ни сака да навлегува во дискусии, а во Играчница нема дебата, само бројки... Знае чат пат да тропне некоја глупост (у стилу: да и ја се слагам, ми се допаѓа ова/не се слагам ова е глупост) на некоја тазе отворена тема, чисто така да не стои празна.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Ма ајде ти се молам, гледај само какви мислења пишит стварно имат познавање од многу работи, јас просто сум импресиониран од неговите дебати.
А и денеска сигурно е среќен зш му се имат паднато парето, зато шо пола тепсија комат јајт без око да му трепнит, чути шо го немат голтнато.

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
И сунѓерот и стиснал на темава ,,Не ја надгледувај темава''.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.628
Поени од реакции
31.494
,,,e stvarno ste,/sme eden za site
amaaa site za nikade,,,i ne se zaebavajte so sungerot oti moit cela tema da ja izbrishe,,:kezec:

C

cige

Гостин
,,,e stvarno ste,/sme eden za site
amaaa site za nikade,,,i ne se zaebavajte so sungerot oti moit cela tema da ja izbrishe,,:kezec:
Сунѓерот не пишува на теми со 17 страни. Или го има на првата страна со коментар "ми се свиѓа/не ми се свиѓа" или ич го нема

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.628
Поени од реакции
31.494
Сунѓерот не пишува на теми со 17 страни. Или го има на првата страна со коментар "ми се свиѓа/не ми се свиѓа" или ич го нема
,,,:pos:,,,jas shutrak ovoj abdal:ROFLMAO:
i sho ako nema kilometarski postovi,,,

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Девестодвајсе.

Kajgana Shop