Омилен/и DJ-и ?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Продуценти или Дџ-и е темава? :uvo:

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
i so ako tiesto e prv? mislis opasen transer si a ? mi se kenja od takvi ko tebe sto se falat na segde deka se transeri i so nosat acid wear maicki so UV tribali. Toa sto ti go slusas e eurotrance, a odi malce slusni neso full-on , goa , dark, night pa vidi sto e u sustina dobrata strana na transot

на магарето стапот оди слушни фул он и гоа и види ја вистинската страна на трансот!
и на мене ми се кења од такви како тебе што се влезени у тој израелскиот филм на не ти знам кои продуценти што прават чудни спејс звуци поддржани со 150 бпм траки, па ми се филмат демек лапни екстаза под јазик и "feel the vibe" и уште не ти знам кои срања, патем разгледи некои клипови од журки и кажи ми на кои спектакли ќе видиш повеќе ретардирани со фосфорни нараквици, очила за сонце и сељаци на подиум, на тоа што за тебе е глуп еуротранс/прогресив/аплифтинг или на the most awesome of psy goa dark trance...
и мразат луѓе кои без почит зборат за Тиесто ( никако нема да ги заборавам и Picotto,Transa,Cloud 69,Art of Trance и да не редам.. ) да , јас го обожавам и пораснав со неговата музика и со сериите Tiesto in concert, и она што го направил Тиесто само сонуваат да го направат многу продуценти и DJ-и , некои се на добар пат, некои можеби моментално и имат поголема слава од него, но кога некој се однесува со таков дисреспект спрема него стварно може да извади од такт.
тоа што тој го постигнал не можете да ми зборите дека било комерцијала, DJ листи од некои "неупатени" во музиката и слично, и не можете да кажете дека не е успех да имаш 30000 на концерт 2 дена по ред . или демек вие психеделиците сте повеќе underground , па и журка со 200 исфилмани типчиња е појака од 10000 на било кои други продуценти... :tapp:
kiss :helou:

DeathControlmk

Will are?
Член од
7 февруари 2009
Мислења
124
Поени од реакции
9
на магарето стапот оди слушни фул он и гоа и види ја вистинската страна на трансот!
и на мене ми се кења од такви како тебе што се влезени у тој израелскиот филм на не ти знам кои продуценти што прават чудни спејс звуци поддржани со 150 бпм траки, па ми се филмат демек лапни екстаза под јазик и "feel the vibe" и уште не ти знам кои срања, патем разгледи некои клипови од журки и кажи ми на кои спектакли ќе видиш повеќе ретардирани со фосфорни нараквици, очила за сонце и сељаци на подиум, на тоа што за тебе е глуп еуротранс/прогресив/аплифтинг или на the most awesome of psy goa dark trance...
и мразат луѓе кои без почит зборат за Тиесто ( никако нема да ги заборавам и Picotto,Transa,Cloud 69,Art of Trance и да не редам.. ) да , јас го обожавам и пораснав со неговата музика и со сериите Tiesto in concert, и она што го направил Тиесто само сонуваат да го направат многу продуценти и DJ-и , некои се на добар пат, некои можеби моментално и имат поголема слава од него, но кога некој се однесува со таков дисреспект спрема него стварно може да извади од такт.
тоа што тој го постигнал не можете да ми зборите дека било комерцијала, DJ листи од некои "неупатени" во музиката и слично, и не можете да кажете дека не е успех да имаш 30000 на концерт 2 дена по ред . или демек вие психеделиците сте повеќе underground , па и журка со 200 исфилмани типчиња е појака од 10000 на било кои други продуценти... :tapp:
Ама чек не разбирам сеа, шо рече он лошо против Tiesto?:toe::vozbud::duel:

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Ама чек не разбирам сеа, шо рече он лошо против Tiesto?:toe::vozbud::duel:
Да тоа ми беше зборот. Ништо не реков лошо за тиесто.. Незнам зашто почна одма да ме врегаш, не директно туку од заобиколување али те свакам шо сакаш да кажеш. Јас го критикував него дека се праи најјак трансер на свет а дечкото не знае ни што е транс музика. И да.. тоа со очилата за сонце и таквите срања НИЕДНАШ не сум видел на некоја од журкиве у мкд па и пошироко, а на журките ко тиесто и таквите вријат фацки со наочари и флуросценти ракавици поддржани со сељаци на денс флор

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Според мене има двајца. Armin Van Buuren и Tiesto. Неможам да издвојам кој е подобар бидејќи ги слушам и двајцата.

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Angerfist,Zatox,DJ Korsakoff,Outblast,Predator,Blutonium Boy и DJ Neo,ама ова се углавно хардкор/хардстајл диџеи,незнам дали се уклапа доволно у тема,а иначе од овие попознативе Paul Van Dyk и Paul Oakenfold дефинитивно.
П.С.Ги забораив Azax Syndrom =)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Здраво.
Овака сега :) Да не испадне дека многу знам јас , нека не ми замери некој ако грешам ,нека ме поправи. Најдобар дј во светот ? А во кој правец ? Каква музика Транс Техно Хаус ? Музиката е различна и диџеите се различни ама добро сега, меѓу луѓево има и многу што не се разбираат во музикава а само шлапаат. Може и јас нешто не знам и тропам глупости ама кажувам свое мислење исправете ме некаде ако грешам. Како прво у школо кај нас јас пуштам музика и сега идат деца и ми викаат ај пушти ја таламаска ? :uvo: јас од земја се траскам али добро иде некој друг и вика пушти ја инфектед , која е таа му викам ја и он вика таа бе со гитара шо почиња мене ми текна оваа Becoming Insane од Infected Mushroom и се цепам од смеа али добро. ОФ топик сум ама да се вратам на темава Според мене најдобар или мој омилен Дј не можам сеуште да одберам бидејќи не е само еден добар има многу одлични ди џеи најслушани диџеи ми се Tiesto Armin van buuren Paul van dyk David guetta Daren Emerson ATB Talamasca Eric Prydz Markus Schulz има и други али во глобала овие ги слушам. Еве ви листа со доделени награди прочитајте повеќе.

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276

хахахах ај сеа што ке кажете браво пријателе секоја чест само на кој му кажуваш има сељаци што си живеат у свој измислен свет за жал тоа ти е .
ПС абе не ме заебавај какви 30 000 луге тиесто собрал 350 000 луге аххах ПОВЕЛЕТЕ ВИДЕТЕ ХАХАХХА

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
хахахах ај сеа што ке кажете браво пријателе секоја чест само на кој му кажуваш има сељаци што си живеат у свој измислен свет за жал тоа ти е .
ПС абе не ме заебавај какви 30 000 луге тиесто собрал 350 000 луге аххах ПОВЕЛЕТЕ ВИДЕТЕ ХАХАХХА
Ај види овде како е со луѓе.Или слабо некако а?

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Немам ништо против Тиесто, го почитувам човекот ама такви сељаци ко овој Aleksandar во Македонија го доведоа до ранг на фолкери.:kesa:

S

StormRage

Гостин
Немам ништо против Тиесто, го почитувам човекот ама такви сељаци ко овој Aleksandar во Македонија го доведоа до ранг на фолкери.:kesa:
That's Right

ако е за многу собрано ќе одам малку оффтопик чоеков не е диџеј

3.7 милиони... е сеа види шо е гужва

Kajgana Shop

На врв Bottom