i so ako tiesto e prv? mislis opasen transer si a ? mi se kenja od takvi ko tebe sto se falat na segde deka se transeri i so nosat acid wear maicki so UV tribali. Toa sto ti go slusas e eurotrance, a odi malce slusni neso full-on , goa , dark, night pa vidi sto e u sustina dobrata strana na transot
Ама чек не разбирам сеа, шо рече он лошо против Tiesto?на магарето стапот оди слушни фул он и гоа и види ја вистинската страна на трансот!
и на мене ми се кења од такви како тебе што се влезени у тој израелскиот филм на не ти знам кои продуценти што прават чудни спејс звуци поддржани со 150 бпм траки, па ми се филмат демек лапни екстаза под јазик и "feel the vibe" и уште не ти знам кои срања, патем разгледи некои клипови од журки и кажи ми на кои спектакли ќе видиш повеќе ретардирани со фосфорни нараквици, очила за сонце и сељаци на подиум, на тоа што за тебе е глуп еуротранс/прогресив/аплифтинг или на the most awesome of psy goa dark trance...
и мразат луѓе кои без почит зборат за Тиесто ( никако нема да ги заборавам и Picotto,Transa,Cloud 69,Art of Trance и да не редам.. ) да , јас го обожавам и пораснав со неговата музика и со сериите Tiesto in concert, и она што го направил Тиесто само сонуваат да го направат многу продуценти и DJ-и , некои се на добар пат, некои можеби моментално и имат поголема слава од него, но кога некој се однесува со таков дисреспект спрема него стварно може да извади од такт.
тоа што тој го постигнал не можете да ми зборите дека било комерцијала, DJ листи од некои "неупатени" во музиката и слично, и не можете да кажете дека не е успех да имаш 30000 на концерт 2 дена по ред . или демек вие психеделиците сте повеќе underground , па и журка со 200 исфилмани типчиња е појака од 10000 на било кои други продуценти...
kiss :helou:
на магарето стапот оди слушни фул он и гоа и види ја вистинската страна на трансот!
и на мене ми се кења од такви како тебе што се влезени у тој израелскиот филм на не ти знам кои продуценти што прават чудни спејс звуци поддржани со 150 бпм траки, па ми се филмат демек лапни екстаза под јазик и "feel the vibe" и уште не ти знам кои срања, патем разгледи некои клипови од журки и кажи ми на кои спектакли ќе видиш повеќе ретардирани со фосфорни нараквици, очила за сонце и сељаци на подиум, на тоа што за тебе е глуп еуротранс/прогресив/аплифтинг или на the most awesome of psy goa dark trance...
и мразат луѓе кои без почит зборат за Тиесто ( никако нема да ги заборавам и Picotto,Transa,Cloud 69,Art of Trance и да не редам.. ) да , јас го обожавам и пораснав со неговата музика и со сериите Tiesto in concert, и она што го направил Тиесто само сонуваат да го направат многу продуценти и DJ-и , некои се на добар пат, некои можеби моментално и имат поголема слава од него, но кога некој се однесува со таков дисреспект спрема него стварно може да извади од такт.
тоа што тој го постигнал не можете да ми зборите дека било комерцијала, DJ листи од некои "неупатени" во музиката и слично, и не можете да кажете дека не е успех да имаш 30000 на концерт 2 дена по ред . или демек вие психеделиците сте повеќе underground , па и журка со 200 исфилмани типчиња е појака од 10000 на било кои други продуценти...
Да тоа ми беше зборот. Ништо не реков лошо за тиесто.. Незнам зашто почна одма да ме врегаш, не директно туку од заобиколување али те свакам шо сакаш да кажеш. Јас го критикував него дека се праи најјак трансер на свет а дечкото не знае ни што е транс музика. И да.. тоа со очилата за сонце и таквите срања НИЕДНАШ не сум видел на некоја од журкиве у мкд па и пошироко, а на журките ко тиесто и таквите вријат фацки со наочари и флуросценти ракавици поддржани со сељаци на денс флорАма чек не разбирам сеа, шо рече он лошо против Tiesto?
од сега па навака и двете... кошо глеам луѓево бајги мешаат мада многу од овие се и едното и другото е сеа...Продуценти или Дџ-и е темава? :uvo:
на магарето стапот оди слушни фул он и гоа и види ја вистинската страна на трансот!
Ај види овде како е со луѓе.Или слабо некако а?хахахах ај сеа што ке кажете браво пријателе секоја чест само на кој му кажуваш има сељаци што си живеат у свој измислен свет за жал тоа ти е .
ПС абе не ме заебавај какви 30 000 луге тиесто собрал 350 000 луге аххах ПОВЕЛЕТЕ ВИДЕТЕ ХАХАХХА
Ај види овде како е со луѓе.Или слабо некако а?
Чак и више и даљеслабо слабо кази бројка ако е толку јако или нигде не пишува бројка па ај сеа лупни и речи 1 милион
That's RightНемам ништо против Тиесто, го почитувам човекот ама такви сељаци ко овој Aleksandar во Македонија го доведоа до ранг на фолкери.:kesa: