1. у никој случај нема лутење тука , се е сведено на вкус на музика и стилови , нема проблеми овде :smir:
2. дефинитивно полесно е да се микса 125 BPM отколку варијации од 130-140 BPM
3. ниту бев на тиесто ниту на роџер на саем бидејќи тешка комерцијала никад не ствара добра журка. нешто по underground е далеку позакон журка од 15000 луѓе да ти се маваат околу тебе и да чекаат да пушти некоја песна која ја знаат за да одлепат на 5-6 минути и после никаде да ги нема
4. не знам и јас како да ти објаснам дека транс трака да се продуцира е далеку потешко од правење хаус-електро хаус трака
ако имаш слушнато за Milan Lieskovksy , продуцент од Словачка , имам доста пишувано со него и преку МСН и преку чет во неговото радио шоу, неговата најдобра песна поддржувана од Армин , ван Дајк , Еди Хеливел , Elenya , му е нешто прогресив транс и ми има кажано дека со месеци има работено на песната и сеуште мислел дека е недоработена и не очекуваше ваков успех со истата додека другите песни , кои му се типичен хаус/електро хаус стил се завршени за помал временски период и успехот е далеку послаб од Elenya
5. она технички подготвеност , сега јасно ми е за што зборуваше , секоја чест за Кокс , ако најдам клип ја ке ти дадам да видиш Jeff Mills како работи на 4 глави во исто време
ае поздрав :helou: