Омилен/и DJ-и ?

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Јас многу си го сакам тиесто, али не значи дека нема да го сменам мислењето.До некаде сте во право дека е искомерцијализиран, дека МОЖЕБИ работи за пари, а не заради тоа што го сака. Само што мислам дека не би било фер така да се збори за него зошто никој не може да каже со сигурност дека ДА ТИЕСТО РАБОТИ ЗА ПАРИ се се тоа чаршиски моабети....

И да не заборавиме дека беше неколку(мислам3год)години по ред 1дј во светот...Не знам кој го симна(многу не ја пратам таа сцена)
Немам ништо против за други дј-и

Retardinjo

Хакер
Член од
11 мај 2006
Мислења
51
Поени од реакции
0
ЃАВОЛЧЕ напиша:
Јас многу си го сакам тиесто, али не значи дека нема да го сменам мислењето.До некаде сте во право дека е искомерцијализиран, дека МОЖЕБИ работи за пари, а не заради тоа што го сака. Само што мислам дека не би било фер така да се збори за него зошто никој не може да каже со сигурност дека ДА ТИЕСТО РАБОТИ ЗА ПАРИ се се тоа чаршиски моабети....

И да не заборавиме дека беше неколку(мислам3год)години по ред 1дј во светот...Не знам кој го симна(многу не ја пратам таа сцена)
Мислам дека го симана Rodzes Sances

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Од сетови што имам слушано, и што сум ги гледал во живо вака оди скалата:
1. PVD
2. AVB
3. Hernan Cattaneo
4. Matthew Dekay
5. Carl Cox

LadyPatron

Temptation
Член од
23 март 2005
Мислења
268
Поени од реакции
3
Само што бев на Tiesto...Добро беше ми се погоди друштвото,но за тој да е број еден Dj,хм...НЕ...Јасно и гласно.Дечково е толку комерцијален,ок можеби не многу,но за една година ке му мине модата...Тоа е според мене...За некои тој е прв,за некои последен.Јас не би ги рангирала Dj-те.Секој е посебен на свој начин,секое уше е разично...спомнав комерција,па до некаде ја оправдувам,тоа и и треба на денешната младина...само комерцијата на ваква музика може да помогне,т.е да ги спаси младите од Планета,Пинк...и какви ли не други чалгарски тв канали

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
ЃАВОЛЧЕ напиша:
го симна Paul van Dyk.
Моментално листата е нешто вака
1. Van Dyk
2. Tiesto
3. Buuren
4. Deep Dish
5. Sahsa
6. Ferry Corsten
7. Carl Cox
8. ATB
9. Oakenfold
10. John Digweed
овака некако е за прогресив/транс сцената

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
i ja se slozuvam definitivno paul van dyk

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
c,c,c,c....TAPA.....ova sigurno e od nepoznavanje na muzikata, DJ-ite i losi vkusiovi za Trance muzika ako veke zborime za Trance........Tiesto i Trance...magare i play station 3.....samo Armin VB , Matt Darey i Johan Gielen......

kolku so znam .....ako tiesto bese tolku dobar ke idese na Trance Energy 2006.....

BTW....Sea za sea na listata prv e Armin...Tiesto veke si go reservira 3-toto mesto......taka da prodolzuva da tone.....so komercija....samo doma se ide.......a za rodger sanchez (78. na Trance listata, i se 4udam so k*r barale da go staat na Trance ranglista) nemam zborovi 4oekot e dupka nad dupkite, ѓon nad ѓonovite.....(spored mene)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Spored mene Tiesto,VanDyke,Oakenfold

Kajgana Shop

На врв Bottom