pcjodamaster
:trololo:
- Член од
- 20 мај 2006
- Мислења
- 4.180
- Поени од реакции
- 127
А Бени Бенаси? Како микса во живо на гз да паднеш Сум гледал настапи од него на комп. и сум воодушевен
ja bev na nego pred 2 godini koga bese vo koloseum i bese extra! miksanjeto na pesni mu e najdobra stvar i znae da go pogodi momentot koga treba da pusti nekoja pesna potocno ja "cita" publikatapcjodamaster напиша:А Бени Бенаси? Како микса во живо на гз да паднеш Сум гледал настапи од него на комп. и сум воодушевен
hahahaha kaj ti tekna ejjj bravo samo steta sto babura ima edno cd i nonstop toa go vrtiFluffy напиша:DJ BABURA!!!
:nenene:Toreador напиша:Вие двајцата над мене по колку години сте? 12? 14? Пилиња....ко ќе потпораснете ќе видите вистинска убавина на ваквата музика. Не дека и јас сум некој експерт, но има МНООООГУ подобри ДЏи од тиесто (Кои за жал, во мојата глупа најглупа струмица, највеќе се слуша тешко, неподносливо, смрдливо срање). Тиесто е лесна храна за (припростите) маси (без навреда). тој праи музика за пари, не од љубов спрема музиката.
Clen 7 напиша::nenene:
edno prasanje za tebe.Zasto na TheDjlist Tiesto e vekje dolgo vreme na prvo mesto? Kolku pati e proglasen za najdobar svetski Dj?
Ama sea gleame koj prai dobri traki ili koi raboti bolje na oprema? Dzabe mi e mene ako znam super da rakuvam so taa oprema ako ne znam da napraam dobra traka.Dobar Dj treba da znae kako so miksetata,treba da oseti sto saka publikata,sto ocekuva od nego i normalno da ima dobri traki.Ne vikam deka Cox e tapa,covekot e legenda,ali momentalno mislam deka Tiesto e bolje.Goch напиша:Zatoa shto na TheDjList ne biraat koj kako raboti na oprema koa zborime za dj gledaj kako raboti na oprema toa TheDjList treba da si go smeni imeto TheComercialArtist... ne Ejj traffic mu e dobra traka za nego kje glasam.... taka e izbran tiesto za prv nekolku godini po red... btw spored mene kako najdobar Dj moze da se kaze Carl Cox koj go gleal kako raboti na oprema kje se slozi so mene, a i ima ogromno iskustvo.... barem spored mene....
E sea i ti...Dve ima,ne edno Od lani so pustase u letnoto do sega ima smeneto paa.... moze ima 7 pesni.Dobra muzika pusta ali zdosaduva beee. Daj nesto novo.DoolroX напиша:hahahaha kaj ti tekna ejjj bravo samo steta sto babura ima edno cd i nonstop toa go vrti
Clen 7 напиша:Ama sea gleame koj prai dobri traki ili koi raboti bolje na oprema? Dzabe mi e mene ako znam super da rakuvam so taa oprema ako ne znam da napraam dobra traka.Dobar Dj treba da znae kako so miksetata,treba da oseti sto saka publikata,sto ocekuva od nego i normalno da ima dobri traki.Ne vikam deka Cox e tapa,covekot e legenda,ali momentalno mislam deka Tiesto e bolje.