Z
ZeroStyle
Гостин
Vaka spored mene najdobar DJ vo svet e Paul Oakenfold,slusam negovi miksovi iako pocesto hip-hop,a inaku najvekje mi se svigja China mix ('99) od Rojam-Shangai!
Matthew Dekay rulz (moe mislenje), ednostavno ima preubavi miksovi. Da, ne e nesto poznat kako tiesto ama e zakon! milina e samo da go slusas, slusnete gi na pr. can heaven wait, Bad, timeless...TargeT напиша:Од сетови што имам слушано, и што сум ги гледал во живо вака оди скалата:
1. PVD
2. AVB
3. Hernan Cattaneo
4. Matthew Dekay
5. Carl Cox
Matthew dekay (retko koj tocno go pisuva) e NAJDOBAR, ednostavno dzver e tiptBusHav напиша:Matthew Dekay за мене има најдобри песни,после него би ги ставил
Paul van Dyk
Paul Oakenfold
Tiesto
abe brat zemi nesto ponovo slusaj ne od `99 ja eve ti go preporacuvam ovoj nastap od oakie - PAUL OAKENFOLD LIVE @ TCEH MUSIC FESTIVAL 7,ST.PETERSBURG 7.03.2007 :helou:ZeroStyle напиша:Vaka spored mene najdobar DJ vo svet e Paul Oakenfold,slusam negovi miksovi iako pocesto hip-hop,a inaku najvekje mi se svigja China mix ('99) od Rojam-Shangai!
fedde le grand i pakito tesko moze se dobri producenti ali tesko deka imaat dobar nastap kako dj. ova posebno vazi za pakito koj vo svoite nastapi vo zivo gi sviri negovite pesni,a ne pusta klasicno muzika kako drugite dj-iFLiX напиша:Pa posledno vreme spored mene 1.Paul Van Dyk, 2.Fedde le grand 3. Pakito 4.Tiesto 5. Dj Aligator