Омилен ден во неделата

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Петок зошто? затоа што завршува школо завршува тренинг цел викенд е пред мене нема за што да се секирам едноставно кога ге заsвони sвончето од последниот час со песни си идам дома :) весел сум и среќен па затоа петок ми е најпосебен ден од сите денови :icon_cool

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Петок и Сабота најјубави денови во цела недела,Понедалник е не мозам да го смислам

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Петок без размислување, па после сабота цел ден излежавање, па после четврток дека немам многу за учење за петок хаха.
Најглуп ден недела зашо нема ништо на ТВ и плус треба да учам за следната недела=[

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Петок без мислење..најубаф ден..излежавање после школо и навечер вчаршија...милина..

Член од
12 март 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
мене ми е омилен петок затоа што иди викенд, а го мразам понеделникот затоа што треба да одам на школо!!!:nesvest::nesvest::nesvest:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Петок и сабота ми се најомилените денови зашо завршви школото, (макар да не е тоа некоја голема работа) и зошо доаѓа викенд па шеткајне и така.

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Четврток и Петок.Последни денови од неделата викенд доаѓа.И онака се релаксирам повеке:)

nkT

Регистриран: May 2009
Член од
5 мај 2009
Мислења
175
Поени од реакции
0
Петок и Сабота :vozbud:

^The Cherry^

Proof Of Perfection
Член од
4 јануари 2009
Мислења
163
Поени од реакции
1
Петок дефинитивно... Особено ако сум прва смена и цел ден си кулирам... :pipi:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Петок се разбира...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
ПЕТОК и САБОТА викенд пиене и сФе..

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
Сабота! Пошто обично сабота сум секогаш free од се и некако ми е релаксирачки што знам дека неморам да станувам рано или да одам некаде, да се мрцварам по гужви и слично. Имам цел ден психички и физички да уживам, да направам промет по кафичиве, да лупнам километража во парк, да гледам некое јако филмче, да бапнам неколку кафиња по комшии, да направам една генералка на телово и да се get ready за вечерта да ги истрошам батериите маx!:music2: И после доаѓа глупавата недела кога цел ден ми е мизерен зошто утре - то сум на факс!:toe:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ве замолувам од сега кога ќе напишете кој ви е омилен ден да дадете и кратко објаснување зошто.
Постовите кои ќе содржат само еден збор ќе бидат избришани. Анкетата е најгоре. Ако немате што да напишете задржете се на неа.:)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Среда и Сабота. Поради спортските активности и настани.

Kajgana Shop

На врв Bottom