Омилен ден во неделата

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503
Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
naj omilen den mi e petok. Posle DOLGA nedela naskolo, dobro e da sednes na rad, i da znaes deka si sloboden 2 dena

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61
Четврток..незнам зошто, едноставно се чувствувам лабаво и расположена за се.
И сабота не е лоша, но знае некогаш да затупи...
Понеделникот го сакам зошто сум фул оф енерџи и фул оф џоб то ду:pipi:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Sabota ja sakam od pricini sto ne moram da gi naveduvam,vikend ova ona,ma da ne mi e sekogas sloboden den...
Inaku od drugite denovi mi e omilen ponedelnik.Nekako mi asocira na nov pocetok,nova nedela ,novo se..mnogu nesta gi planiram za od ponedelnik,mnogu nesta pocnuvam od ponedelnik i neznam..samiov den mi dava nekakva nadez i volja,ubav mi e nekako.:pipi:

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Петок и Сабота но,

ја одбрав Сабота зашто сепак и во Петок има школо, а во сабота нема и можам да спијам колку сакам :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Петок..
И сабота можда ама сепак појќе накај Петок сум:pipi:

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Петок...Нај ѕвер ден ми е мене..Само на овој ден чекам цела недела...почнува веекенд итн инт инт :wink:

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
не гласав за ниеден бидејки кај мене нема разлика бидејки таква ми е работата бидејки одам во смени понекогаш и не знам кој ден е немаме ни делник ни празник како ке ми падне смената тој ден одам.значи кај мененеделата може да е вторник,саботата петокили четвртокот средане ми играат улога

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Денојве од понеделник до петок не ги сакам зш сум на школа, а недела зш тоаш учам. Останвит саботаа, за излежавање, уживање, излегвење...:je:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
хммм... дефинитивно сабота, затоа што некако најкулирачки ми поминува... не се замарам толку со школо, идам на кафе у некој кафич,па дома си седнем пред телевизор си гледам некоја интересна утакмица, или пак пред компјутерот си уживам слушајки музика... навечер искочим некаде у некој кафич, или пак се собереме друштво негде и така....

Ann'

Jezebel's Daughter
Член од
9 јуни 2008
Мислења
210
Поени од реакции
9
Петок. Немам предчасови, имам само 3 часа од најдобрите професорки и навечер си излагам... топ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom