Омилен ден во неделата

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Саота - спијам до кога сакам, скитам цел ден, за ништо не се секирам.

А петок и недела, некако... Петок можеби е почеток на викенд, ама станувам рано за на школо, и ме кочи
Недела - знам дека утредента почнува работната недела, и ми го губи филингот

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Петок дефинитивно...почеток на викенд уживанција...скитање...:zver:

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
колку што можам да приметам и јас спаѓам меѓу мнозинството за петок (веднаш до петок иде и сабота) но јас сепак гласав за петок.
мене петок ми е омилен ден бидејќи секогаш си го оставам како ден за мене. поради многуте обврски, петок ништо не учам и тотално го уживам. најчесто се бањам и во купатило сум 1 саат најмалку. кога си посветувам време на самата себе се чувствувам мн нарцистички. после тоа гледам да си ја средам собата (бидејќи увек е хаос од предходната недела бидејќи ме мрзи да раскревам додека учам). мн сакам тогаш и по некоја страна од некоја книга да прочитам, а може и по некој добар блог да завртам. е на крај гледам тотално да уживам со другарки и дечко. тоа е мојот петок.:helou:

С

Спенсер

Гостин
петок и сабота,али гласав за сабота,цел ден слободен,од 00:00 до 00:00, цел ден

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Петок.. Знам оти иде викенд и се радувам :):) хаха.. ама и сабота може да се вброе

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Definitivno Sabota...znajs oti utre ne e Mandej, denot koga ke treba da se vratis vo realnosta i se govori koj kade bil i so pravil prethodnata vecer

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Секоја втора Недела бидејќи ми е целиот ден сум дома и со друштво. Бидејќи една Недела работам една не одам на работа, иако работата го прави човека слободен, но сепак дома во Недела ми е најдобро.:pipi:

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Сабота ми е најомилен бидејќи го искористувам од сабајле до вечер како слободен ден.
И петок ми се допаѓа, али пола ден ти е пројден, па вечер се нафураш за шетање..
али за сабота сум дефинитивно.

Kajgana Shop

На врв Bottom