Омилен ден во неделата

Кои е вашиот омилен ден во неделата?

• Вкупно гласачи
    503

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
ами до сега, како гимназијалец ми беше петок, ради тоа што одевме на школо ама по саат-два па после кај ќе ни текне:vozbud: па после имаш троа спиење и шетање до сабајле, па спиење пак во саботата. саботата ја сакав ама како ден, а вечерта не, ради тоа што после долго шетање, мора да станеш рано за да поднаучиш, и плус ако сум паднал на спортска за една утакмица, треба нервозен да излезам:tapp:
е сеа од октомври, како студент, ќе видам кој ќе ми биде омилен ден:vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Преку недела среда дефинитивно...незнам роден сум во среда а и некако баш како и името ми е среќен ден :helou: а за викенд се разбира сабота :vozbud:

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Сабота :vozbud: Најубав ден жими се, од цела недела! Едвај го чекам, ама кога ке дојде некако многу брзо ми заминува :nesum:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Сабота ја обожавам иако знам и на работа да бидам , ама после тоа е неделааа, а неа не ја сакам затоа што по неа доага понеделник а со тоа започнува и новата работна недела, обврски......

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
сабота, гледам фудбал, играм фудбал, а навечер со другарите оговарам фудбал:pos2::pos2:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Омилен ден ми е оној кога не сум на работа и кога знам дека нема да ме викнат у ниедно време.

Pan

Член од
18 септември 2008
Мислења
6
Поени од реакции
1
Најомилен ден во неделата ми е Петок бидејки мине во сколо онака и во секој момент очекувам да дојде и последниот час,последната минута за да ја земам својата торба од сколското столче и трчаница да стасам дома да се пресоблечам и да седнам на фотељата да здивнам,напишам што треба да се одморам па после да седнам да го проверам малце форумов откога се зачленив иако не е долго но сепак.Па потоа да седнам да јадам доколку ми се јаде и да го отседам останатиот ден на компјутер и последно да си легнам и да го чекам следниот ден.

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Petok! Definitivno.. Imam cel vikend pred mene :) 2 noki mozam da skitam kolku sakam :pos2:

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
незнам зш ама среда ми е најомилен ден во неделата... вака ко ке ги разгледам ствариве, скоро сите најубај работи ми се имет десено во среда...:pipi:

П

Паган-др

Гостин
Сабота. Понеделник не. Почнуваат обврски. Петок пак има обврски, а сабота спиеш до колку сакаш седиш до колку сакаш. Рај :)

TheMask

SσвεR SαŋTα
Член од
28 февруари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Сабота за шетање , Недела за викенд
Гласав за Недела..............

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Sabota prekrasen den ,den nament za frizer za soping za kafe so prijateli za izleguvanje za odmor.Den namenet za dusata onaka bez obvrski.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
дефинитивно сабота леле од кога чекам да дојде сабота и никако да дојде:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom