Аспидо!OBDN напиша:Kako na primer perenje casi, farbanje zidovi, praenje rucek ili neso drugo?
Може си во право,ама ја ти кажувам од мое искуство.Најчесто ги гледам такви две добри другарки цело време си шепкаат нешто и се смешкаат така подло,а кога ќе ги прашаш за што зборевте веднаш ти менуваат тема или викаат не е битно.Мажи ретко да видиш да си шепотат.divine напиша:HCL нема врска разликата што ја кажа ... јас оговарам и со другари ... а веќе ако оговарам и со другари, оговараат и тие со мене ... значи сите оговараме исто :baeh:
Панки, кој од форумџииве разгласил низ мало дека те пољубил у усте? Одма ќе го бенуем!PANKERKA напиша:naj iskreno kiazano....na ovoa forumov....voa mazive beter od babicinja se!!!!
:music3: Toчно! По фризерниците најмногу се оговара, на жените не можеш уста да им затвориш, некогаш дури и непријатно ми паднало додека зборувале за некој кој не го ни познавам!Dimitarc напиша:Ја искрено оговарам само кога ке ме испровоцираат т.е. се надоврзувам на туѓите оговарања. Најчесто оговарањата се случуваат во фризерница (некој ке се најде во моабетов ако чита), и тие оговарања се детални. Дознаваш се што ти треба. Потребно е да дадеш информација од тип име и работно место и ке добиеш информација со кого се дружел како мал, кај живеел, кај завршил основно, каков му бил просекот и се останато.....тие што ти ги даваат информациите се женски така да, женските се поголеми оговарачи додоека и ние машките не сме цвеќиња за мирисање