Мажите се поголеми оговарачи од жените тоа е факт, а велешките мажи не само шо се оговарачи туку сакаат ништо да не работат и по цел ден сеир да гледаат и тоа е факт. Јас искрено не сум по оговарањето ама понекогаш ме интересира некоја пикантерија .
Сигурна сум во тоа дека и мажите и жените оговараат , е сега кој колку тоа зависи од персоната.Инаку јас лично не сакам да седам и да оговарам некој , иако уз муабет понекогаш ми се случува , ама си се лутам на сама себе после , ама и тоа брзо ми поминува!:blabla:
50:50 ogovaranje mazi i zeni,ogovaraat so ist intenzitet na razlicen nacin.Nego jas so znam ogovaram ama i ne ogovaram,poveke pukam seir,ne gi doteruvam rabotite za da bidat po pikantni i interesni,samo cista vistina,a i cisto da se najdam u muabet,a posle toa zasto vazam za direktna licnost i go kazuvam na licnosta u faca kazanoto,poloso e od drug da doznae neli?!A i ogovaranjeto ne go sfakjam bas zdravo za gotovo,cista zabava i pukanje seir no ne i dusevna hrana.Tolku od mene!Blagodaram!
Никогаш не почнувам оговарање. Ако се најдам во друштво во кое се оговара цело време си молчам и ги слушам, ако ме прашаат нешто почнувам и јас да оговарам со нив.:kez:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.