Од што имате фобија?

Член од
26 јули 2006
Мислења
31
Поени од реакции
0
Strav od temnica...Site go imaat mislam,Se e poinaku,site zvuci se postrasni,site oblici poinakvi. Ne znam dali e fobija,ama mene mi e strav od temnica definitivno

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
ja ne se plasam od temnica,javi mi se koga treba da odis negde u temno!:baeh:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
од неупешност кога ќе си поставам некоја значајна цел

Член од
27 јули 2006
Мислења
12
Поени од реакции
0
Toa e mnogu dobra misla FLIK ama zaprasaj se dali ti ja koristis i kako ja koristis

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Most32 напиша:
Strav od temnica...Site go imaat mislam,Se e poinaku,site zvuci se postrasni,site oblici poinakvi. Ne znam dali e fobija,ama mene mi e strav od temnica definitivno
Obozavam temnica,ne podnesuvam koga soncevite zraci hronicno me zaslepuvaat:pishtoldz Inaku za drustvo ili od zort vikaj ja ce te spasam ak trebit od nesto(v temnica):)

S

Sagan

Гостин
Моментално имам страшна фобија од летање со авион!!

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
neam fobijaa... imam nekoi stravovi, koi porano mi bea fobii... na primer mi bese strav da se vozam u lift ili da bidam na visokoo mesto.... sea go nadminav toa so liftot samosto sea uste mi e strav od golemi viso4ini:D

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Само од игли имам фобија и заради тоа ич не ми се оди на лекар а морам да одам редовно на контроли и сеа треба и на забар да одам уф! А мразам да одам по дрвени мостови али не ми е фобија тоа туку мразам крцкање на даски!

Sonce

Live your dreams
Член од
7 август 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
smizlicka напиша:
fobija imam od glupi luge i od bubacki,pogotovo lebarki i bubasvabi

I jas se plasam i zgrozuvam od bubasvabi, zmii i sekakvi vlekaci. Isto taka imam strav ok klovnovi i kukli so porcelanski lica, ne znam sto se slucuva ama koga ke gi poglednam mi deluvaat zlobno i pakosno. Koga bev pomala 6-7 odd. mi donesoa klovn za rodenden i jas pocnav da placam i vristam, mislev deka e i namerno i ne zboruvav 1 saat i togas site sto ne znaea doznaa i nikogas poveke ne vidov sekogas koga se so mene drugarkite i site drugi vnimavaat da ne vidam nesto takvo. Trebase da odam na doktor ama ne otidov. Ne znam zosto

nemojte da se smeete

Kajgana Shop

На врв Bottom