Од што имате фобија?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Високооооо:ija: И ОД ВОШКИ :pos2: Одма кога ќе ги спомнам главата ме чешат

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Фобија...па интересна работа неам некаква фобија...а гледам многу честа појава (не само на форумот туку општо)...неможам да сфатам тоа, ама ок ...психа е јебеш...(мудар заклучок а? онака делува као си палам цигара и лајф контињус он :) )

S

Stef Bachatero

Гостин
Od tuga krv.Ne znam kako se vika ama mojata mozam da si ja gledam tuga Bjak.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
фобија од премногу тесен простор, земјотреси гррррр!

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Visina definitivno.Btw izvenete ovde nemam instalirano kirilicna podrska,pozdrav!

N

Nephthys

Гостин
Од жаби и од џуџиња,ама од овие две работи буквално добива уплав..од жабиве може и да се онесвестам:nesum:

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
mnogumina tuka pisuvaat deka se plasat od toa i toa , neznajki konkretno sto e fobija , vie pisuvate za normalen strav od nesto ,dokolku imate fobija vie pred da se soocite so toa nesto od koe imate fobija dobivate jaki simptomi (panika ve faka) , vi se potat dlankite, se gusite kako da nemate dovolno vozduh,srceto mnogu zasileno vi cuka,vi se temni,dobivate vrtoglavica i mislite deka vo sekoj moment ke se srusite,i smesta se povlekuvate nazad tamu kade sto se cuvstvuvate sigurni.Nekoi se lekuvaat od fobija so pomos na antidepresivi i redovno odenje kaj psihijatar,a kaj polesnite fobii lugeto ne pobaruvaat pomos od strucno lice nego ednostavno go odbegnuvaat cel zivot toa nesto sto im stvara fobija...

bi sakala poveke da znam za agorafobija-strav od ovoren prostor ili prostor so poveke luge,ako znae nekoj nesto neka pise...koja e pricinata za dobivanje na takva fobija,kako se leci i dali uopste e izlecliva ???

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
ова не е баш фобија ама ај по шо неам кај да напишам за ова ќе шпишам овде...најмногу ми е страв од ”слепи” луѓе ко ќе возам мотор. не буквално слепи, ама луѓе шо не гледет кај возет и ми се чинит дека секој момент некој од паркиранине ќе ми излезит пред мене(шо не се случвит ретко), или пак од пешаци, шо брзет негде, и тук некој ќе ми истрчат пред мене. тогаш животов ми се кратит.

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
од повеќе работи, инсекти и змии дефинитивно,ама мислам дека имам и од некои други работи, полетување,слетување брзи возења во кола..............

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.856
Поени од реакции
2.070
Имам фобија од височини.

SkYw4lk3r

The last Jedi
Член од
20 февруари 2007
Мислења
324
Поени од реакции
7
Od 10 metri da poglednam nadole i gotivo, mislam deka otidov.

E

error

Гостин
Од змии, змија да видам, па и умрена да е ..одма ме фајка фобиа

Kajgana Shop

На врв Bottom