Ејј кој е од Струмица што знае од кај може да купам мајци повеке во стоковната јас таму барав најдов нешто ама не доволно ако знае некој ако носи на порачка нека кажа.
Инаку да кажам што имам:
2 металика, 1 Ирон Мејден, 1 Корн .... барам уште ама тешко во Струмица аа ак знае некој одма нека кажува или па некој што има за продавање на СлипКнто мајчка или Пантера ?
имам пензионирани маички од златно славејче.. тиквички.. и сител бамбини... а иам ептен хардкор маици од еминем.. металика(тато ја носи мене ми е 3 броја поголема ама мене ми ја дадоја).. линкин парк (ми ја скинаа)... и уше некоја ама не ми текнуе
2 блузона:marduk i knut,longsleeve despise you,додека маички имам доста:taint,magrudergrindX2,fXpXoX X2,demoncrats,elodea,gride,i object,guilded cradle,see you in hell,apartment 213,the now denial,оrchid,bill skins fifth,asschapel,daitro.oбично,не сакам да купувам маици или нешто,доколку немам претходно издание од бендот.плоча,цд,касета.многу ретко се случува да купам маица од бенд,претходно да немам издание.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.