Од кој мобилен телефон до сега сте биле најзадоволни?

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Јас од гуд олд Нокиа 6230и. Закон телефонче си го чував како очите.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Засега од сите Panasonic x70 најмногу ми траеше најзадоволен сум од него. Ќе видам сега новиот како ќе се покажи.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Де бе. Јас го имаш уште пред да искочи кај нас. Ништо посебно. Јесда беше фаца кога искочи само поради копчињата и маската. Али што до толку најзадоволен?
Па и телефон што го користев најдолго од сите беше, имаше сигурно над 2 месеци како го имам користено :) едноставно така тоБ ми се покажа, си имаше радивце (за тоа време ниту еден телефон со камера немаше радио), држеше батерија преку 4-5 дена, имаше инфраред - во тоа време сите се палеа на инфраред ама никој незнаеше за што служи а јас си конвертирав мои омилени песни преку Гитар Про 4 во миди и го наполнив телфонот со музика :) и посебниот дизајн, најмал телефон после 7250 со камера а исклучок пред се беше што е наменет за помладите :)

Член од
20 септември 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
od site do sega so gi imav mozda i podobri od nego samo nokia 6230 i

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Nokia N-gage e definitivno telefonot sto najveke go sakav i bev najzadovolen od nego. Vo toa vreme telefonot koa go kupiv beshe fantazija... i bashka beshe dosta izdrzliv, duri i go imav izbanjato u bazen i pak raboteshe, go koristev skoro 2 godini i na kraj go izgubiv....... :(:( a i ovoj sea sto go imam prilichno e dobar... SE w810, ama ne moze so NOKIA

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
Јас до сега сум најзадоволен од нокиа 3310 и 6600 навистина одлицни мобилни.

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
да, 6630 рулз, скоро никад не се расипуваат. На сервис најчесто ми доагаат или скроз расипани - смачкани или пак само микрофонче/звучниче...
da eve i jas imam nokia 6630 dve godini bez najmal problem da pokaze i jas sum najzadovolen od nego.baterija 5 dena so dusa vadenje u nego:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom