Од колку години излегувате во град?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Познавам едно девојче има 19 години татко и е секташ и сеуште не ја пушта да испаѓа со друштво.. само пред зграда до 11 и толку... греота
Доста такви познавам. Не им се секташи нивните, али до 12-1 најкасно мора да се дома.
Ја од 7мо-8мо искачам надвор од Драчево, никад не сум имал тајминг до кога треа да се вратам дома, пошо не сум дозволил моите да ме ограничуваат така. Што ќе сум наумел обично сум го праел. Е сеа што као контра мерка некое време не ми даваа пари за излаз е друга работа.... Али сум се снаоѓал секад. xD

Nemorosus

Marshal Izet Fazlinović
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
612
Доста такви познавам. Не им се секташи нивните, али до 12-1 најкасно мора да се дома.
Ја од 7мо-8мо искачам надвор од Драчево, никад не сум имал тајминг до кога треа да се вратам дома, пошо не сум дозволил моите да ме ограничуваат така. Што ќе сум наумел обично сум го праел. Е сеа што као контра мерка некое време не ми даваа пари за излаз е друга работа.... Али сум се снаоѓал секад. xD
Исто и тука, зборувам за ограничувањето. Немало потреба мене да ме ограничуваат, али ете почесто и нема пари за то! Иначе, јас не излагам во град, заради безброј причини. Едноставно ќе ми се намали животниот век, а и самата основа на друштвото не е во град. Али на свирки добри, се иде :)

S

Sasha

Гостин
leleee dobra e temava a iskreno ne ni mozam da se setam potocno na kolku godini pocnav da iskacam,valjda bese negde 7-8 oddelenie ;)

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Кај 7мо одделение почнавме да испаѓаме до парк, град за викенд, а во дискотеки некаде крајот на 8мо мислам беше. А сега не можеме да се прибереме :D

I

Ivanovska

Гостин
Па дека сме големо друштво уште од многу мали заедно и има и поголеми во друштвото, ме пуштаа во кафич или на некоја забава итн со нив уште од 7-мо одделение. :) Во маало сме киснеле уште од мали нозе. :D

T

Tetro

Гостин
Роден сум во град, и сум си играл уште како мал низ град, дома ретко се прибирам.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
У 7мо и прво излазот ми беше до 12,а после до 1....од втора ми е до коа сакам.
--- надополнето: Aug 13, 2011 9:55 PM ---
Рекорд ми е да искочам у петок у 23,а да се вратам у сабота 13 поручек дома.

Член од
17 септември 2011
Мислења
22
Поени од реакции
2
Па уште од трето почанав во град да одам ама до 9 саатот и житка дома :icon_mrgr: инаку така во кафичи во шесто оделение :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Јас мислам дека 8 за 1 летото колку сум имал 14тина години, тогаш започнав по кафичи, прв пат кога влегов бев потполно збунет, не знаев ни како изгледа,а кафичот беше во визба нешто како дискотека, за жал не постои повеќе тоа место а долго време одев додека бев средно.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.125
Почнав "асално" да излагам у 6 одд у Element , па после тоа у Cabrio , Proces, па после тоа у La Fabrique и така натаму....и сега све ми е скурчено XD

Член од
24 септември 2011
Мислења
4
Поени од реакции
2
moeto saglam izlagane bese na 16 god vo Musandra e toa bea vremina imase nekoj red sega ke se vidat na isto mesto i 17 god i 50 god pa posle mladite bile izvitopereni ke bidat koga se mesaat so postari genercii.Devojcinata se oblekuvaat kako tetkicki ,provokativno i e mnogu lesno da i se zakaci nekoj cico sto ke gi zalaze so jaka kola ili poln novcanik.Jas samo iznesuvam moe mislene .

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Од второ оделение..памтам имавме џепарац од 50че,и се возевме два пати на количките и јадевме пченка(печена)..И секоја година само си го зголемуевме тајмингот(не за враќање),туку почнавме да излегуеме некаде од 17 часот..па другата година 18,па 19..и така натаму..

Kajgana Shop

На врв Bottom