Од колку години излегувате во град?

B

babsy

Гостин
krusha03 напиша:
И мене првата журка ми беше со Astral Projection од вас (Digital Dance) организирана во La Fabrique кога го претставуваа албумот TEN
Епа можда на иста журка сме биле...али ја со тогашни мои 12/13 години сто посто не сум ја организирала..
..Astral журчево мислам дека ја организираа Trancemition (navigator & co) пошто Digital Dance тогаш не постоеше како организација. ( формирани се пред нешто помалку мислам од две години...)

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Абе се ми се чини дека беше под Digital Dance организирана. Иначе незнам колку години имаш ама сигурно не си помала од мене. Јас оваа журка што ја зборам се имаше десено 2004 септември кога го извадија албумот TEN така да не мислам дека збориме за иста журка

B

babsy

Гостин
krusha03 напиша:
Абе се ми се чини дека беше под Digital Dance организирана. Иначе незнам колку години имаш ама сигурно не си помала од мене. Јас оваа журка што ја зборам се имаше десено 2004 септември кога го извадија албумот TEN така да не мислам дека збориме за иста журка
Aaaa се разбравме...Тен е излезен Sept. 2004 ти за задњата журка на Астрал збориш...да DD беше у фабрик...пак сме биле на иста журка само што мене не ми беше прва :P
*(преќинуем овде со оффтопик)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
На 17 години мислам дека беше, сигурен сум деке беше 3та година средно. Пред тоа царував на баскет у маало, и постари од мене партал ги правев, тоа задоволство ми беше најважно во животот додека учев средно, после другарчињата се вработија/емигрираа и ми остана само излегувањето.

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Што знам 8 одд така нешто не ми текнува ич :) ама не сум бот

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
kan напиша:
ja seushte neiskacam.
Знам за момците шо ти ставија пиштољ на чело и ти викаа врти винилка или ќе пукам, јебига, у некои бизниси сме под присила..
Насиље брат, насиље!!!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

kan

Член од
25 јануари 2005
Мислења
59
Поени од реакции
0
Tonchie напиша:
Знам за момците шо ти ставија пиштољ на чело и ти викаа врти винилка или ќе пукам, јебига, у некои бизниси сме под присила..
Насиље брат, насиље!!!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
ou jea :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ke da beshe negde 7 oddelenie. Prvo semata u Element na junior i u 11 doma. Abe cepki!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
koga zavrsiv osmo vo element,togas tamu se vrtese semata za kopiljacie:)

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
betogrozdanov45 напиша:
Од колку години излегувате во град?
Просто и едноставно...

Ја сеа иам 15, а знам дека поќнав да излегувам на 13 години у Беверли у Сити: ))))
za prasanjeto .....e vrska nema ne se sekjavam ama mislam so 16..ama u 10 doma....:nesvest:
vtoro...taka i taka mladinata se rasipa...ne ocekuvav nesto drugo........:bip:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Од осмо одделение па навака нон стоп сум излезен некаде. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom