Обложување на нет

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.127
Поени од реакции
2.308
Која мизерија се нашите обложувалници поготово Моцарт пуштатш 3 коеф на 500 ден го пуштаат на авторизација врти некоја минута и го добиваат демек имаат мн јак ризик менаџер.Тие другите ништо подобри со коеф помали и од Моцарт.Со еден збор прави ѓупци се сите.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.127
Поени од реакции
2.308
Нудат ли нашите обложувалници рана исплата?

Член од
28 ноември 2011
Мислења
140
Поени од реакции
24
Освен bet365 на која друга кладилница може да се регистрира и игра од МК?

Член од
14 август 2022
Мислења
1.335
Поени од реакции
1.619
Vo makedonija samo na mega win moze da se igra? Sto e so 2win? Ke se vratat li naskoro ili tesko?
Нема братче монопол тежок владее, али реално кој се клади во живо боље опција е Мегавин, бољи квоти и многу боља понуда од 2вин.

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.127
Поени од реакции
2.308
Ограничени мозоци донесуваат закони во замена за кеш се разбира,како може да глумиме капитализам а да имаме монопол? Кажуваат ќе блокираат пристап до странски обложувланици,а бе ништо нема да сопрете има 1000 начини да се отворат сајтовите а место тоа треба да им се даде лиценца на дел од тие обложувалници и да се влеваат пари во државата.Ако сакаат да ги заштитат младите од играње комар треба да ги дислоцираат казиант кои што се на влезовите на училиштата а не да перат мозоци сајтови ќе блокирале.

Член од
31 октомври 2024
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво екипо, имам едно прашање поврзано со бет365 и некој ако има слично искуство, направив депозит на мојот бет365 акаунт со NLB Mastercard, и сега имам одредена сум на мојот бет365 акаунт, како што прочитав низ форумот најлесно е за да се извадат е начинот преку Visa Electron Debit, но бидејќи полисата на бет365 е дека парите можам да ги повлечам само на иста картичка, или преку Bank Wire( што НЛБ ја блокира) би сакал да ве прашам за совет како може да ги извадам парите, за подоцна да стават депосит од НЛБ Visa Electron, за да можам да ја користам и да ми стигат понатаму директ на картичка.

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.171
Здраво екипо, имам едно прашање поврзано со бет365 и некој ако има слично искуство, направив депозит на мојот бет365 акаунт со NLB Mastercard, и сега имам одредена сум на мојот бет365 акаунт, како што прочитав низ форумот најлесно е за да се извадат е начинот преку Visa Electron Debit, но бидејќи полисата на бет365 е дека парите можам да ги повлечам само на иста картичка, или преку Bank Wire( што НЛБ ја блокира) би сакал да ве прашам за совет како може да ги извадам парите, за подоцна да стават депосит од НЛБ Visa Electron, за да можам да ја користам и да ми стигат понатаму директ на картичка.
Da probas da i objasnes na chat ili mail deka nemozes na mastercard da prefles . Napravi neteler ili skrill ako ti dava moznost da povlekuvas na taj nacin . Neka ti setirat taa opcija i posle od neteler skrill prefrli na kartica . Malku slozeno ama nisto ne gubes

Член од
31 октомври 2024
Мислења
2
Поени од реакции
0
Da probas da i objasnes na chat ili mail deka nemozes na mastercard da prefles . Napravi neteler ili skrill ako ti dava moznost da povlekuvas na taj nacin . Neka ti setirat taa opcija i posle od neteler skrill prefrli na kartica . Malku slozeno ama nisto ne gubes
Баш имав разговор со support од бет365, ми одговорија дека опција за Skrill или на neteller не постои, единствено само за Bank Wire, некој случајно искуство со Bank Wire на бет365?

Kajgana Shop

На врв Bottom