neNa megawin igrata od 1-3I & 1-3II dali ja ima?
Нема братче монопол тежок владее, али реално кој се клади во живо боље опција е Мегавин, бољи квоти и многу боља понуда од 2вин.Vo makedonija samo na mega win moze da se igra? Sto e so 2win? Ke se vratat li naskoro ili tesko?
Da probas da i objasnes na chat ili mail deka nemozes na mastercard da prefles . Napravi neteler ili skrill ako ti dava moznost da povlekuvas na taj nacin . Neka ti setirat taa opcija i posle od neteler skrill prefrli na kartica . Malku slozeno ama nisto ne gubesЗдраво екипо, имам едно прашање поврзано со бет365 и некој ако има слично искуство, направив депозит на мојот бет365 акаунт со NLB Mastercard, и сега имам одредена сум на мојот бет365 акаунт, како што прочитав низ форумот најлесно е за да се извадат е начинот преку Visa Electron Debit, но бидејќи полисата на бет365 е дека парите можам да ги повлечам само на иста картичка, или преку Bank Wire( што НЛБ ја блокира) би сакал да ве прашам за совет како може да ги извадам парите, за подоцна да стават депосит од НЛБ Visa Electron, за да можам да ја користам и да ми стигат понатаму директ на картичка.
Баш имав разговор со support од бет365, ми одговорија дека опција за Skrill или на neteller не постои, единствено само за Bank Wire, некој случајно искуство со Bank Wire на бет365?Da probas da i objasnes na chat ili mail deka nemozes na mastercard da prefles . Napravi neteler ili skrill ako ti dava moznost da povlekuvas na taj nacin . Neka ti setirat taa opcija i posle od neteler skrill prefrli na kartica . Malku slozeno ama nisto ne gubes