exchange istovremeno imas 10+ kladilnici na raspolaganje uplakjas na koja sakas...
https://www.asianconnect88.com/
![9610DE1D-9623-4834-B4F1-43BA0F03CE2C.jpeg](/data/attachments/402/402868-80981032b4efb46090a5b1cd50340e00.jpg)
Лимитиран сум јас кај овие, прв пат азиска кладилница да ме лимитира.
exchange istovremeno imas 10+ kladilnici na raspolaganje uplakjas na koja sakas...
https://www.asianconnect88.com/
Ima i drugiПрегледај го приврзокот 402852
Лимитиран сум јас кај овие, прв пат азиска кладилница да ме лимитира.
досега во македонија подобри игри имале само бетсити, право освежување се мегавин со игрите, а со бонусите за депозит се одлични...... данокот останува горчлив проблемНа Megawin вкупно депозит имав околу 4000ден ги направив 10000ден. и вчера побарав исплата (bank transfer) и чекав ден и пол за да легнат на сметка. Само се утепав од играње, многу земаат данок. Некако, тие што уште имаат bet365 акаунт, чиста работа, ни данок ни бутур.
Дали само кај нас го има данок на игри на среќа ,конкретно кладилница,во другите држави знаете ли како е,не зборам за Србија знам дека таму нема данок ,ме интересира Германија,Италија,Франција, Холандија во појаките европски земји дали се даночи ваков вид на добивка или ова го има само кај нас.данокот останува горчлив проблем
ова е кражба буквално, да има данок на лото, бинго, државен џек пот, ама на игри КОИ СЕ ДОЗВОЛЕНИ да се дуплира облог нема смислаДали само кај нас го има данок на игри на среќа ,конкретно кладилница,во другите држави знаете ли како е,не зборам за Србија знам дека таму нема данок ,ме интересира Германија,Италија,Франција, Холандија во појаките европски земји дали се даночи ваков вид на добивка или ова го има само кај нас.
Не даваат мкд играчиIma i drugi
Betsiti se samo online??досега во македонија подобри игри имале само бетсити, право освежување се мегавин со игрите, а со бонусите за депозит се одлични...... данокот останува горчлив проблем
Mislam ima mnogu mirors bet365 sajtovi probaj takaIma li nekoj koristeno skoro VPN za klaenje online?
Imam account na Bet365 od Shvedska.
Koga se logiram od Makedonija, se logira i bez VPN,
ama koga sakam da stavam "Bet" blokira i odlogira avtomatski.
A koga koristam VPN, ne saka ni da go otvori bet365 sajtot.
sefte probuvam, zemav vpn za druga rabota sho mi trebashe.Не би ти препорачал ВПН за кладење. Ќе те остават да играш, ама ако дојди време за подигнување на пари имаат премногу опрема за детекција и шансите да ти го банираат акаунтот и да не ги видиш никогаш парите се големи.
Direktno so kartica se uplakja/isplakja na bet365 mislam najdobro e visa electron od tutunska banka...Зошто на Skrill не можам да ставам пари кога ќе одберам опција парите да можам да ги користам за Online gambling. Имам Visa од стопанска