Обединувањето започна, Бугарите напаѓаат

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
На вести ко да начув дека оддале почит пред спомен плочата на Мара Бунева денес,ама барам на сајтот на А1 не можев да најдам :S
Имаше двајца без тројца....и толку...еден венец исто како да го немало :tv:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
За нас востанието се вика Илинден-Преображенско востание.Славиме както Илинденци,тако и преображенци,кои се присаединили во востанието ком илинденци во Тракиja-одринско.

Член од
18 мај 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Има дежурни за пиздарии...организирани се да тресат глупости и да им се смее балканот покрај Македонија :pos2:
Балканот се смее на една друга земjа, на коjа днес веке целиот свет и се смее и на името и на "историjата" и.Наj-пресниот пример - цел свет видја понижуването на FYROM во Пекин. Дефилираха некакви фиромци.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Балканот се смее на една друга земjа, на коjа днес веке целиот свет и се смее и на името и на "историjата" и.Наj-пресниот пример - цел свет видја понижуването на FYROM во Пекин. Дефилираха некакви фиромци.
Целите фиромци сте...за гревотичка...јадете трици колку сакате...ослободени сме од вас...го попијавте како мајмуни како французите за време студената војна.Плус тоа јазикот ви е траги комедија...Д немате од појма од дефинирање.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Азис за претседател на Блгариа и главен војсководец на првата гејска пешадија :pos2:

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Имаше двајца без тројца....и толку...еден венец исто како да го немало :tv:
Тоа се очајни душички кои плачат за малку внимание.Не треба да им се обраќа многу внимание

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Па би требало на вас да ви биде мака за тоа , токму овие македонци ,од диво татарско племе направија писмен народ , иако семчето ви е исто коњољубско.
Нека ни се смеат на нас , тоа и не е толку страшно , што и се смеат на Европа што ги прими чувашките копилиња ,па сега и е јасно со какво племе гнасно си има работа.

Член од
18 мај 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Па би требало на вас да ви биде мака за тоа , токму овие македонци ,од диво татарско племе направија писмен народ , иако семчето ви е исто коњољубско.
Нека ни се смеат на нас , тоа и не е толку страшно , што и се смеат на Европа што ги прими чувашките копилиња ,па сега и е јасно со какво племе гнасно си има работа.
Хунза?

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Татарче да ми ти објасни чичко Петар... Тие Хунзите се племиња измешани со Македонци кои отишле до Пакистан и не го кријат тоа и не се срамат од тоа за разлика од вас чувашки наследници кои се срамите од вашиот хан Аспарух кој ве донел тука. Сега ситуацијата за да биде иста на онаа со посетата на Хунзите на Македонија ќе треба да се вратите во Татарстан и да изјавите "Да ние сме татари".

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Татарче да ми ти објасни чичко Петар... Тие Хунзите се племиња измешани со Македонци кои отишле до Пакистан и не го кријат тоа и не се срамат од тоа за разлика од вас чувашки наследници кои се срамите од вашиот хан Аспарух кој ве донел тука. Сега ситуацијата за да биде иста на онаа со посетата на Хунзите на Македонија ќе треба да се вратите во Татарстан и да изјавите "Да ние сме татари".
Нема што да се враќаат

http://www.tatars-bg.org/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1&lang=bg

Член од
18 мај 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
ХахахаАко ште и китаец да ме наречете -все ми едно, даже се забавлjавам. Нели разбирате дека НИКОJ по света не взема насериозно тезите на народ, чиjто национален спорт е себедоказването на идентитет.Патетични сте!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
ХахахаАко ште и китаец да ме наречете -все ми едно, даже се забавлjавам. Нели разбирате дека НИКОJ по света не взема насериозно тезите на народ, чиjто национален спорт е себедоказването на идентитет.Патетични сте!

Шефе.... дечково нарача БАН со перманентен сос.

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Има една добра поговорка но јас ке ја преформулирам па гласи вака Додека некого делиш и разделуваш очекувај да бидеш делен и разделен:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom