Да не би да казах нешто дека не е истина?Шефе.... дечково нарача БАН со перманентен сос.
Да не би да казах нешто дека не е истина?Шефе.... дечково нарача БАН со перманентен сос.
6 Септември -Обединението на БГабе татари марш у пизду материну :baeh: и тие славеле Илинден и 8 Септември да не славите? бог да чува сте бе цигани
Ај сега докажувај се на некој блгарски форум...ХахахаАко ште и китаец да ме наречете -все ми едно, даже се забавлjавам. Нели разбирате дека НИКОJ по света не взема насериозно тезите на народ, чиjто национален спорт е себедоказването на идентитет.Патетични сте!
па вие сте целата невистина бе пола бугарија е ПИРИНСКА МАКЕДОНИЈА пола и повише од гртција е Егејска Македонија и ако ви ги земеме деловите наси назад можете да си мочкате у ваѓшето скапано црно море и да си се иселите од Бугарија бидејки има да бидете и вие и грците не забележливи на географските карти!!:pos2::pos2:а уште едно кажете им на вашите родители да ја кажат виситната а да не ве лажат и учат на туѓа историја,туѓ етнос и др..и за крај можам да кажам дека тогаш кога ке излезе вистината на виделина можете да идете у пичку материнау и тој скапану!!!:baeh::baeh::baeh:Да не би да казах нешто дека не е истина?
УУУУ Пиринска Македониja -6500 квадратни метри.Цела БГ-111 000.па вие сте целата невистина бе пола бугарија е ПИРИНСКА МАКЕДОНИЈА пола и повише од гртција е Егејска Македонија и ако ви ги земеме деловите наси назад можете да си мочкате у ваѓшето скапано црно море и да си се иселите од Бугарија бидејки има да бидете и вие и грците не забележливи на географските карти!!:pos2::pos2:а уште едно кажете им на вашите родители да ја кажат виситната а да не ве лажат и учат на туѓа историја,туѓ етнос и др..и за крај можам да кажам дека тогаш кога ке излезе вистината на виделина можете да идете у пичку материнау и тој скапану!!!:baeh::baeh::baeh:
Па тогај, ај вратете ни ја.УУУУ Пиринска Македониja -6500 квадратни метри.Цела БГ-111 000.
Поверваj Пиринска македониja не е наjплодородната земja во БГ.
Веруј ми ,ни еден метар квадратен не се во состојба да ти дадатПа тогај, ај вратете ни ја.