Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
па што им придаваш значење?Овие нека престанат да ги мешаат протестите со нападот во Куманово. Аман веќе, глуп народ.
Прегледај го приврзокот 120891
па што им придаваш значење?Овие нека престанат да ги мешаат протестите со нападот во Куманово. Аман веќе, глуп народ.
Какви Команданти Нато, Соколи и компанија тоа се платеници од обезбедувањето на СГС на Мијалков. Се е монтирано сценарио. Мора да се спречи полициската бруталност во Куманово. Ај на протести!Се е јасно како бел ден бе! Сценарио на Груевски и врхушката со цел да си ги спасат газовите, и на мало дете му е тоа јасно!!! Докази има еден куп, поткрепени со силни и опипливи аргументи, едноставно време не би трошел за тоа да се расправам! Сепак, со ова Груевски и неговиот ПР победи, 8 полицајци платија за тој да победи!
Режимот беше на колена и требаше да му го зададеме последниот удар, сега се исправи за момент, но е сепак згрбавен и на стаклени ноџиња! „Неутралците“ полека им стануваше јасно кој е кој, и дека не се баш сите исти! Сега почнаа луѓето со релативизирање, кружат слики од детено што го гушат две раце, едната вмро другата сдсм. Се вративме чекор назад! А психопатите на душа ќе носат и нови 8 души! 8 души кои преживеале вистинска војна, а загинаа во сценарио и филмче режирано од страна на Грујо! Сега не очекува оноа класично тепање во ЈСП, сачекуши низ град итн!
А сите вие кои го поддржувате режимот, сте директни соучесници и би ви судел како такви!
дај бе не го дувајте више со кретенскиве постовиСе е јасно како бел ден бе! Сценарио на Груевски и врхушката со цел да си ги спасат газовите, и на мало дете му е тоа јасно!!! Докази има еден куп, поткрепени со силни и опипливи аргументи, едноставно време не би трошел за тоа да се расправам! Сепак, со ова Груевски и неговиот ПР победи, 8 полицајци платија за тој да победи!
Режимот беше на колена и требаше да му го зададеме последниот удар, сега се исправи за момент, но е сепак згрбавен и на стаклени ноџиња! „Неутралците“ полека им стануваше јасно кој е кој, и дека не се баш сите исти! Сега почнаа луѓето со релативизирање, кружат слики од детено што го гушат две раце, едната вмро другата сдсм. Се вративме чекор назад! А психопатите на душа ќе носат и нови 8 души! 8 души кои преживеале вистинска војна, а загинаа во сценарио и филмче режирано од страна на Грујо! Сега не очекува оноа класично тепање во ЈСП, сачекуши низ град итн!
А сите вие кои го поддржувате режимот, сте директни соучесници и би ви судел како такви!
Македонија се Македонците. Македонија не постои во вакум, настрана од нејзините жители. Јас вака размислувам. После објавувањето на првите неколку бомби, власта требаше да направи една од овие две работи. Или да кажат дека снимките не се автентични и тоа да го докажат, што е многу лесно, или да поднесат оставка и сами да се јават за судска постапка. Ништо од тоа не се деси. На тоа ништо, Македноците, значи Македонците, не вмровци или сдсмовци, требаше да влезат во влада и парламент и на клоци да ги кренат од таму. Ниту тоа не се деси. И сега, за која Македонија ти се грижиш? Зошто ни е нас воопшто потребна држава, кога немаме основен демократски капацитет?Види чоек, ми е гајле за Грујо и за Сашо мене ме интересира само Македонија, јас едноставно вака размислувам.
Б'лгарското "бТВ" е како македонското "Шител".Што се случува со Македонија? Ќе се затрие државата. Погледнете што покажува бугарско бТВ.
http://www.btv.bg/video/shows/120-minuti/videos/za-kogo-bie-kambanata.html
За мене 8 души и 37 повредени не е успешна мисија .Требаше во првиот упад да се пушти и армија ако треба , нашиве излеа незнаеле со какви терористи си имаат работаГледај вести на сител имаше 5 експерти кој кажаа дека акцијата е успешна.И тоа декан на воена академија кецковски и уште еден .Јано им е дека многу луѓе се сомневаат во успешната акција и затоа не трујат со вакви изјави.
Не би биле кај што сме ако нашиве амеби не ја користат секоја ситуација за политички поени. На двете страни мислам,да ти се згади од пишувањето овие 2 дена.Овие нека престанат да ги мешаат протестите со нападот во Куманово. Аман веќе, глуп народ.
Што е кретенско?! Потенцирај ми.дај бе не го дувајте више со кретенскиве постови
Чоек ти не си ме ни прочитал. Јас ти кажав иформација која можеш да ја провериш, која можам да ја докажам, можат многу луѓе да ја потврдат, а ти ја игнорираш. Власта очекуваше безбедносна дестабилизација, ако постапеше така како што тврдиш, ќе беше ли тоа одговорно кон Македонскиот народ? Баш според мене Грујо во ситуацијава постапи трезвено, а Заев беше магарето. И мислам дека Заев го има веќе сватено ова ама касно.Македонија се Македонците. Македонија не постои во вакум, настрана од нејзините жители. Јас вака размислувам. После објавувањето на првите неколку бомби, власта требаше да направи една од овие две работи. Или да кажат дека снимките не се автентични и тоа да го докажат, што е многу лесно, или да поднесат оставка и сами да се јават за судска постапка. Ништо од тоа не се деси. На тоа ништо, Македноците, значи Македонците, не вмровци или сдсмовци, требаше да влезат во влада и парламент и на клоци да ги кренат од таму. Ниту тоа не се деси. И сега, за која Македонија ти се грижиш? Зошто ни е нас воопшто потребна држава, кога немаме основен демократски капацитет?
Тоа ми е и на мене муабетот.Ги фрлија во оган полицајците и сега не трујат со ова успешна акција .И у право си цел ден не излегоа со информација за загинати и постепено првин 3 па после уште 2 а сигурно се при првиот напад загинати.За мене 8 души и 37 повредени не е успешна мисија .Требаше во првиот упад да се пушти и армија ако треба , нашиве излеа незнаеле со какви терористи си имаат работа
Што не влегоа македонците во влада и парламент многу порано, имаше подрастични работи, ај по ред, на пример атентатот 1995..Македонија се Македонците. Македонија не постои во вакум, настрана од нејзините жители. Јас вака размислувам. После објавувањето на првите неколку бомби, власта требаше да направи една од овие две работи. Или да кажат дека снимките не се автентични и тоа да го докажат, што е многу лесно, или да поднесат оставка и сами да се јават за судска постапка. Ништо од тоа не се деси. На тоа ништо, Македноците, значи Македонците, не вмровци или сдсмовци, требаше да влезат во влада и парламент и на клоци да ги кренат од таму. Ниту тоа не се деси. И сега, за која Македонија ти се грижиш? Зошто ни е нас воопшто потребна држава, кога немаме основен демократски капацитет?
како ќе паднеше “режимот“,на избори или зајко ќе пукаше со вистинско оружје ?? дајте појаснете вие сезнајковци,пошто мене не ми е јасно на избори како ќе ги победиш кога имаат обезбедено 400 000 гласови на кои им дале работни места,субвенции , зголемување на платите или други поволностиСе е јасно како бел ден бе! Сценарио на Груевски и врхушката со цел да си ги спасат газовите, и на мало дете му е тоа јасно!!! Докази има еден куп, поткрепени со силни и опипливи аргументи, едноставно време не би трошел за тоа да се расправам! Сепак, со ова Груевски и неговиот ПР победи, 8 полицајци платија за тој да победи!