Носталгија за играта...

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540

Medievil

Ape Escape

Мислам дека овие не беа спомнати до сега.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Ај ќе поставам тука линкови, ако не е дозволено избришете го коментаров

http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/
Еве ти од тука симни го првиот емулатор кај што пишува ePSXe
http://romhustler.net/roms/psx
Еве ти ги и игрите, оди малце подоле ќе ги видиш буквите. Сега на пример ако сакаш да ја данлодираш Текен 3 ќе одиш под буквата Т и таму ќе ја најдеш. Полесно здравје
Се надевам дека ти помогнав
Фала, а треба нешто да поднесувам, да симнувам нови драјвери ?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.445
Поени од реакции
87.162
Фала, а треба нешто да поднесувам, да симнувам нови драјвери ?
Мислам дека не треба, но ако фали нешто подобро види го видеово

Јас кога го симнав моето, фалеа некои фајлови но благодарение на видеово сега се ми е топ :pipi:.
Мислам дека ќе се снајдеш, само малце ќе треба да се потрудиш, ама на крај ќе се исплати маката ;)

Инаку... оваа ми е следна на вртење

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Лелеее темаваааа! НАЈЈАААКА!!!

Јас оваа ја играв најмнооогууу! Дури и волан позајмував од еден братучед, па го местевме до 2-3 саат вечерта, имаше проблеми и се со ред...после едвај си го зема назад :) После, се играше исто carmageddon, midtown madness, и секако едвај се чекаа сите нови верзии за FIFA i NBA.

Е сега, да си побарам и од вас помош, никако до сега не сум успеал да најдам. Случајно кај еден братучед најдов цд со игра, го земав, се убив од играње, после се затури негде цд-то, а ми остана меракот за играта...ни знам како се вика ни ништо. Се работеше за snowboarding и имаше натпревари од различен тип - halfpipe, па со многу залет па финти да правиш, па обични трки и слично...фаците беа исто интересни, знам дека цело време играв со едно дете, дебело со смешна голема капа, сина со жолто или така нешто...ако знае некој за која игра зборам, нека кажува под итно! :)

Член од
18 август 2011
Мислења
56
Поени од реакции
11
-Moto GP 2

-Mustapha

-Street Hoop

- MoH Alied Assault, Pacific Assault

-Crash

-PES 2006

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Има негде online опција да изиграм една до две-три партии супер марио, од нинтендо што беше верзијата? А? :D
Маме му ебам водоводџиско, немам играно 15 години сигурно, имам изгубено осет ...:icon_lol:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Има негде online опција да изиграм една до две-три партии супер марио, од нинтендо што беше верзијата? А? :D
Маме му ебам водоводџиско, немам играно 15 години сигурно, имам изгубено осет ...:icon_lol:
http://www.supermarioflash.biz/ знаев една друга страна порано но не се сеќавам како беше :) оваа набрзина од гугл ;)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398

Kajgana Shop

На врв Bottom