Носталгија за играта...

П

Паган-др

Гостин

Сега ми текна на играва, најпрвата NFS, од 94та, ја утепав од играње на првиот компјутер. Уште ми се чини го чувам цедето, оригиналка.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153

Осеќам дека кај и да е, пак ќе и’ се вратам... Чудо од игра, а има и многу споредни „квестови“, места и детали кои воопшто не сум ги открил. :)

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278
на времто ко ја играв кај Куршумо 1999 год

тука беа доста игри..сајпон филтер,сајлент хил(првите делој)...фифата '98 исто така...
Еве нешто и од Нинтендо 64 носталгично

ерата на плеј стејшен 1 незаменилва мадафака ..

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
sihon filter koj znae dali tocno ja napisav i kras sekako nezaboravna e ovaa vtorava nz kolku pati edna staza imam igrano i stignav do 98% nikako ne uspeav da zavrsam 100%

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.797
sihon filter koj znae dali tocno ja napisav i kras sekako nezaboravna e ovaa vtorava nz kolku pati edna staza imam igrano i stignav do 98% nikako ne uspeav da zavrsam 100%
Мислиш на Cyphon Filter ?
Една од првите пукачки игри во прво лице, на ПС1 ја имаше. Ја превртив, а и мултиплеер беше интересна :)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
На некој да не му текнува на една игра, со црвено топче си и јадеш зелени микрочипови и бегаш од ножички. Ептен стара игра е, никако не може да ми текне на името. :/

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
На некој да не му текнува на една игра, со црвено топче си и јадеш зелени микрочипови и бегаш од ножички. Ептен стара игра е, никако не може да ми текне на името. :/
Pacman.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Не е ова , макар да и оваа игра ја памтам.
Црвено кругче е , исто како пекмен. Нешто по графика (ако добро памтам) нешто благо понова од оваа.

*Bump: ја најдов , Supaplex се викаше. :)
Фала сепак.

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Anno 1602, Settlers 2 и Settlers 3, па Red Alert, Blood Omen: Legacy of Kain, Test Drive Off-Road, на оваа последната CD-то работеше и како аудио CD. Има уште многу игри кои сакам повторно да ги играм, само за да се подсетам на минатото :D

Kajgana Shop

На врв Bottom