- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 615
- Поени од реакции
- 221
Да ама оние во меѓусебните дуели имаат дадено два гола ние еден!абе имаме шанси ако ја тепаме норвешка а шкотска изгуби од холандија тогаш ке имаме исти бодови со шкотска за 2 место
Да ама оние во меѓусебните дуели имаат дадено два гола ние еден!абе имаме шанси ако ја тепаме норвешка а шкотска изгуби од холандија тогаш ке имаме исти бодови со шкотска за 2 место
Абе не ми се чини дека во се сме најслаби, факт е дека сме најслаби,спореди не со соседиве сите во секој спорт се пред нас, ние како паразити. Ама кога се нема стратегија за спорт тоа е!Ееее стварно од вакви постови ми се аман бе се нешто не ви чини се сме ние најслаби,па не можеме да бидеме во се прваци,спуштете се на земја,дечките солидно изиграа,немаа среќа да постигнат гол тоа е...никој не кажува дека во Скопје од единствената шанса дадовме гол,ама тогаш победа никој не го интересира играта мене ме радува пристапот на фудбалерите коишто воопшто не се бранеа,беа и подобри во првото полувреме но немавме завршница,затоа мислам дека со Норвешка овојпат среќата ќе не послужи...lee:
Не се гледа меѓусебен дуел сега.Да ама оние во меѓусебните дуели имаат дадено два гола ние еден!
Па мислам ако имаат исти бодови тоа се гледа, незнам може!Не се гледа меѓусебен дуел сега.
Има шанси за 2ро место ама тешко дека ќе води во бараж..
Ама ако изиграме добро како сега нема да го важиме, пошто сме немале среќа???????Катастрофален пораз од Норвешка, има така да не растурат, шо нема да знаат која година сме...
Друже, играта е најмалку битна, најбитен е резултатот. Голем стап ако изиграме добро, ако не земеме три бода.Ама ако изиграме добро како сега нема да го важиме, пошто сме немале среќа???????
А за катастрофа мислам за овие е над 5-0, другото е нормално!!!