FortuneTeller
ВРАГ
- Член од
- 20 мај 2011
- Мислења
- 476
- Поени од реакции
- 138
Луѓе да ве прашам може ли да се најде швицарско ноже у МК да се купи у некоја продавница?
Moze sekakov noz da se napravi, sekako. Daj mi go dizajnot sto ti se svidja. Site nozevi imaat kozni futroli, aj ke gi slikam koga ke najdam sloboden den.Друже а нешто како custom made дали правиш али на пр. јас да го издизајнирам и да ти пратам цртеж па ако е изводлив да го изработиш. Иначе супер ти делуваат ножевиве само продолжи. А да и дали правиш посебни футроли за ножевиве или не. Позз
Imas pozadi sobranie diler na "Victorinox".Луѓе да ве прашам може ли да се најде швицарско ноже у МК да се купи у некоја продавница?
Заборавив и за сечилата да те прашам. Дали готови ги набавуваш и како такви ги монтираш на ножот или и сечилото го обликуваш ти самиот и го остриш?Moze sekakov noz da se napravi, sekako. Daj mi go dizajnot sto ti se svidja. Site nozevi imaat kozni futroli, aj ke gi slikam koga ke najdam sloboden den.
najubavo da go naostris prvo na siten kamen i toa kontra pa posle na kaisИам еден стар нож, околу 20 години негде од Solingen- Bowie...
Прегледај го приврзокот 29691
сечивото е вакво (мада не можев да го најдам точно мојот нема врска).. е сега е растурено прилично, многу души има земено тој нож (прасиња, телиња итн ) прилично е отапен и има по некој заб... работава е кај да најдам некој што ги остри со каиши ради да не се изгреба одзгора... едно време работеше охрид Солинген и таман коа ојдов да прашам глеам го затвориле...
ima pozadi sobranie u edna prodavnicka do centralata na tutunska banka ima golem izbor na svajcarski nozinjaЛуѓе да ве прашам може ли да се најде швицарско ноже у МК да се купи у некоја продавница?
Колку кеш иде ова?najubavo da go naostris prvo na siten kamen i toa kontra pa posle na kais
--- надополнето: Jul 7, 2011 10:25 AM ---
ima pozadi sobranie u edna prodavnicka do centralata na tutunska banka ima golem izbor na svajcarski nozinja
ova e del od mojata kolekcija koja e na rasprodazba koj e zainteresiran neka se javi
--- надополнето: Jul 7, 2011 10:32 AM ---
Колку кеш иде ова?
1500 denari samo po naracka