zdravo na site jas kako nov clen tuka
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
inaku da ve zapoznaam so mojata kolekcija na nozevi nekoe multitool-че i drugo ladno oruzje
1.Mora companion heavy duty
2.Mora topQ
3.Cold steel ti lite 4
4.Sam si go napraviv
5.Monkey's fist (со челично топче внатре)
6.Monkey's fist
7.Tiny globe(исто така со челично топче)
8.Uzi tactical pen 6 (пенкало со универзален клуч за лисици и карбиден врв за кршење стакло)
9.Cree Q5
10.Cold steel tuff lite
11.Wenger soldier's knife
12.Victorinox fieldmaster
13.Lеatherman tool style PS
ИНАКУ НЕМА НИШТО ФАЛШ ИЛИ РЕПЛИКА...СЕ Е ОРИГИНАЛ
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
p.s.ako znajte nesto u vrska so zakonite u r.m.za oruzje kazite mi...sakam da znam se u vrska so nosenje nozevi(ako uopste e dozvoleno)
dolzina na secilo,nacin na otvaranje i zatvaranje,preklopuvacki ili so fiksirano secilo...i sl...[DOUBLEPOST=1397057424][/DOUBLEPOST]
Овие ножеви се од еден другар и се за продавање.
Ножевите се одлично чувани и скоро се нови.
Цените се од горе на доле:
Gerber gator 2000 denari.
Gerber 1000 denari.
Gerber 1000 denari
Benchmade 2000 denari
Baledeo 1000 denari
Buck 1000 denari .
inaku se e falsh...na pr.benchmade najeftin noz kaj i da baras nema da najdis pod 50$na staro,a na novo se 90$+...i mislam deka znam koj e drugar ti i koj spamira na reklama 5 so 90% falsh nozevi a tie 10% gi kupil od army shop-ot do vladata i gi prodava 50% poskapo.pozdrav[DOUBLEPOST=1397057808][/DOUBLEPOST]
си порачав 3 комада... не за друго туку многу мерак иам на танто
иначе на aliexpress има Falkniven за 15-20 долари
abe batali ti aliexpress...nema tamu original...ako sakas posle secenje 2 ribanki leb da go ostris,slobodno...poarno odi na ebay i najdi si oroginal...inaku originalot e okolu 15$ a falsot 8$pa sea vidi so ke ti se isplate poveke...inaku mislam za s&w-ot... A FALLKNIVEN hehe...ke se podzaprasame...ke si dajs 100$...inaku vidi mi ja kolekcijata za nozevi na 45-ta strana ako sakas da si prajme muabet za kvalitetni secila
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
ako ne se pofalis sam,nikoj drug nema da te pofele
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)