EDCer
No Kitty, this is my pot pie!
- Член од
- 19 ноември 2015
- Мислења
- 1.043
- Поени од реакции
- 814
Купи си подолга блузаКаде кај нас може да се најде незабележително футроличе за преклопен нож, за на каиш?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Купи си подолга блузаКаде кај нас може да се најде незабележително футроличе за преклопен нож, за на каиш?
Аксисот е најлесен и најбрз за употреба, исто и многу е цврст, освен федерчињата што се слаба точка, друга маана нема...Другар, фрејм лок, нема што да пукне (може ама од физичка сила) му е мајката, или слипџоинт.
Edna slaba tocka e dovolna pricina za baranje drugo zresenie.Аксисот е најлесен и најбрз за употреба, исто и многу е цврст, освен федерчињата што се слаба точка, друга маана нема...
Зависи за кого, сега од кога сум навикнат, не би го сменил за ништо, освен за OTF.Edna slaba tocka e dovolna pricina za baranje drugo zresenie.
И јас мислев на тоа, само што има многу нагло превиткување на делот каде што влегува во дупчето од рачката, ако запман да го виткам, или дена доволно да го свиткам и ќе пречи, или ќе се скрши ако е крут челикот, а да се замарам со омекнување па пак зацврстување (калење), не ми се замара.Федерот не изгледа комплициран јас би пробал прво сам нешто да направам т.е. повеќе сакам активно да решавам проблеми него да чекам месец дена да ми стигне нешто порачано.
Стигнаа пиновитеЕве уште еден. Оваа година најкористен материјал за рачка беше рог од елен, ова е веројатно последниот за оваа година. Уште не е готов, чекам специјални пинови да ми стигнат.
Прегледај го приврзокот 181885 Прегледај го приврзокот 181886 Прегледај го приврзокот 181887 .