С
Сатори
Гостин
Од тие што Нова Година ќе ја поминат во интимна атмосфера далеку од светот со многу Tingle.Ти во кои овци спаѓаш ?
Кажи ама овца, а?
Од тие што Нова Година ќе ја поминат во интимна атмосфера далеку од светот со многу Tingle.Ти во кои овци спаѓаш ?
u `ve got the msg . Да и дадеме позитивна смисла на темата. Без увреди да не испадне сите што пишале на темата се овци..енивеј,Од тие што Нова Година ќе ја поминат во интимна атмосфера далеку од светот со многу Tingle.
Кажи ама овца, а?
абе во принцип повеќето луѓе исто размислуваат како тебе и јас мразам родендени, прослави на празници, итн...Па оставам да видам дал сум само јас будала што сум вака не еуфорично загреан за ГОЛЕМАТА ВЕЧЕР или има и други истомисленици (кис4иња до сите и нека трепка)
Празници се ближат......празници се ближат
на саем 600че додека сепаре за 4ца - 5000 денари.се зборува дека по дискотеките ќе биде накај 6000 за стоење и 8000 за седење, со конзумација...со тие пари ехееееееее што се нема да изнакупам. а и да сакам да ги дадам ги немам.:nesum:
само незнам што толку екслузивно се добива за тие пари?
Тапа. Јас за оваа нова година ќе земам апчиња за спиење кои ќе ги изголтам на 29-30ти, па ќе спијам до 10ти негде, да ги избегнам честитањата, лигавењата, шлапањата, гушкањата и телефонските повици/пораки во ниедно време. Би испила и повеќе со цел посигурно да избегнам све од срањата, ама нејќам да се предозирам и да умрам.Субјект А: Каде за Нова Година, пеер?
Субјект Б: Here goes, the тапа question...
Субјект А: Ајде бе дојди со нас у таа викендицата, ланско друштво + некои нови фаци. (значење: Пак ланското пијанчење, мување, ебење, повраќање, чистење, само поише на квантитет)
Субјект Б: Не бе пер, ќе видам, има време...
...повод да се лижат, повод да се лижат... *одекнува во вечноста*Точкест напиша:Празници се ближат......празници се ближат
јас оваа година ама 2% не се умарам со нова година! Ќе си седам дома и ќе си слушам музиче дома и ќе си заштедам некои 10 000 денари. И ќе си јадам од сармата и руската салата на мајка ми и ич нема тулот да ме боли за све со се дешава у светов!!!!!!!!!1
добро барем нешто од сите 12 старни не беше лупнато од земја.Мислам, според мене најголема глупост ни е што на Нова Година и даваме повеќе важност отколку на Божиќ.