Нови игри

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Имаше и е според многумина најдобрата NFS. Со ставање на ист наслов на новава или ќе успеат да ја вратат старата слава на сериалот или уште повеќе ќе го закопаат. Лично, дали успеале да направат нешто добро ќе видам од наредна недела. Сега неможам да коментирам.
која е поентата на компицирање на една толку успешна игра,ШАМПИОН.
Едноставно е,НЕ променувај ја приказната,подобри ја графиката,додади плус некоја кола и ете ти врв...нзнам зошто непотреби експерименти(crused cars ова она)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Земете клучеви за Crysis 3 Alpha додека можете :icon_lol:

Јас земав од овдека: http://www.ausgamers.com/

Ако евентуално се потрошиле, изгуглајте Crysis 3 Alpha keys и ќе ви се појават милион страни коишто даваат клучеви, само треба да се регистрирате.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Уопште не можам да најдам торент за 007 Legends :(

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
:facepalm:
Фала многу :)
S***w you! :D
Може стварно не знаеш. :noze:
Секако катастрофа е играта, so there's that. И јас се надевав дека конечно ќе направат солидна игра, ама ништо од очекувањата по тоа што успеав да видам досега. Being a Bond fanboy won't make it any better for you either.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
S***w you! :D
Може стварно не знаеш. :noze:
Секако катастрофа е играта, so there's that. И јас се надевав дека конечно ќе направат солидна игра, ама ништо од очекувањата по тоа што успеав да видам досега. Being a Bond fanboy won't make it any better for you either.
Знам дека е тапа играта :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Ауу . голем фан сум на Пејнкилер ,.. ја пуштив да се симиња. Ваљда нема да разочара како на пример.MOH Warfighter

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Call of duty излезе на торенти за хбох, кај и да е за пц ќе ја биде

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Едвај ја чекам, од Sim City 4 нема салам игра за градење град, се друго после беше глупости. По видеата што гледав и оваа малце ја затупиле ама сигурно поарна ќе е од Societies i Cities XL.

Колку само саати сум потрошил и градови сум направил на четворката ни Грујо не ми е рамен

Kajgana Shop

На врв Bottom