Нови игри

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
ВМРО или СДСМ?

Ниедна бе и во двете убиваш луѓе. Побарај нешто покреативно и ненасилно. Да знаеш дека тие луѓето што ќе ги тепаш можи имаат фамилии - жена, деца. Ако за никој друг барем за децата бери гајле, можи некое од нив е следниот доктор што ќе напрадви лек против некоја досега неизлечлива болест. Ако го убиеш татко му ги скратуваш финансиите на фамилијата со скратувајќи многу други работи.
Epic saga, Luke.
Во играта луѓето имаат жени и деца, и знаеш...Последиците се исти како irl, и те молам кажи ми дека го делиш мислењето со милионите кои мислат дека ако играш насилни игри, а си ментално здрав ќе полудиш. Дечкото си прашува која игра е подобра, ти мешаш политички партии и после трубиш за насилство и не знам што. Колку за информација, Deus Ex може да се заврши без ниедно убиство. И да, таа е подобра.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Deus Ex HUman revolution или Assassin's Creed првиот дел ?
Ја би одбрал Деус Екс. Чисто дека не го имам до крај кецот играно ама ми се допаѓаше.
Асасинс Крид ми е многу комерцијална тема. После Ден Браун и остали „бестселери“ се напали народ на темплари и премногу дигна хајп на целиот серијал. Ако ти е тоа привлечна прича бујрум.
Ја би одбрал секогаш утописко/дистописки теми пред се друго.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Излезе и Warhammer 40,000: Space Marine на Замунда повелете навалете, симнувајте и уживајте :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Излезе и Warhammer 40,000: Space Marine на Замунда повелете навалете, симнувајте и уживајте :)
Ја симна некој јас сакам да ја симнам оваа од 7.63 GB, вака ми изгледа како добра игра, ако ја симна некој нека каже нешто повеќе..

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Ја симна некој јас сакам да ја симнам оваа од 7.63 GB, вака ми изгледа како добра игра, ако ја симна некој нека каже нешто повеќе..
Јас ја иам таа , симни ја перфектно работи.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јас ја иам таа , симни ја перфектно работи.
За колку време ти се симана? Ја пуштив и ми се симнува со 15 kB / s :S а немам поминато лимит да речиш 15 ГБ имам напраено до сега..

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
За колку време ти се симана? Ја пуштив и ми се симнува со 15 kB / s :S а немам поминато лимит да речиш 15 ГБ имам напраено до сега..
За едно 2 ипол 3 саата ...со 620 kb/s просек ми се симињаше , или е до кај тебе проблем или е лош seed/leech соодносот

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Немаш потреба од таа верзија, извади ја [Black Box], нема ништо рипувано освен јазиците, оставен е само англискиот. 2.10 GB е. Инсталирана е 6.38 GB.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Немаш потреба од таа верзија, извади ја [Black Box], нема ништо рипувано освен јазиците, оставен е само англискиот. 2.10 GB е. Инсталирана е 6.38 GB.
О како не кажа 1 сат по рано, еве веќе ми се симна 3 ГБ, сега не ја прекинвам нека се досимнит..

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Излегла геарс оф вар 3 по торенти. Некој ако има торент нека сподели по ПП

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Излегла геарс оф вар 3 по торенти. Некој ако има торент нека сподели по ПП
Pal верзија?? OMG ако има одма ја вадам.
Хмм гледам само JTAG... Каде ја најде ти? Пиши ПП

Kajgana Shop

На врв Bottom