не е тоа Симс, кога ќе ја симнеш друга игра е внатре, така да не симнувај.А што гледам на торенти ја има веќе THE SIMS 3а таа ушто официјално ја нема излезено, да не знае некој што е финтава????????
Јас мислам дека е Симс 3, РЕЛОАДЕД не се будали да си прават брука на своето име, + на торрент е ставена од gamesfromtorrentsru човек кој до сега нема направено ниедна грешкане е тоа Симс, кога ќе ја симнеш друга игра е внатре, така да не симнувај.
Нема везе каква верзија е ... играта е таа...Still Life 2 не е официјално излезена, ама ја има на торент руска верзија. Има ли ја англиска?
Можеби, ја вака пред една или две недели се истрчав и ја симнав и внатре шо да видам... сосема трета игра, немаше ни С од Симс 3ката...:nesum:Јас мислам дека е Симс 3, РЕЛОАДЕД не се будали да си прават брука на своето име, + на торрент е ставена од gamesfromtorrentsru човек кој до сега нема направено ниедна грешка
И јас почнав да ја симињам таа, но веднаш се позна дека е факе, на едно место објавена од непознат објавувачМожеби, ја вака пред една или две недели се истрчав и ја симнав и внатре шо да видам... сосема трета игра, немаше ни С од Симс 3ката...:nesum:
И кај мене исто, женскиот дел од семејството полуде по играваSims 3 е излезена - потврдена информација
Навелете слободно на симнување, само фино проверете ги торентите.
Јас веќе ја ставив - сестра ми почна да лудува по дома
Исто и пред негде 20 дена во Будимпешта ја видов оригиналката. Потврдено и од УнгаријаSims 3 е излезена - потврдена информација
Навелете слободно на симнување, само фино проверете ги торентите.
Јас веќе ја ставив - сестра ми почна да лудува по дома
Каде ја виде - на постер?Исто и пред негде 20 дена во Будимпешта ја видов оригиналката. Потврдено и од Унгарија
Во cd shop.Каде ја виде - на постер?
Ок - да не се лажеме.Во cd shop.