Чичо пред 30 години и јас како дете што појма нема од англиски полесно ги инсталирав игрите и се снаоѓав со контролите, интерфејсот него сега кога знам и англиски и веќе имам 30 г искуство од користење ПЦ. Ваљда намерно ги прават сите работи покомплицирани за да доплаќаш за стручната помош.не би одговарало со тастатура, има солуција Таблет да му земам, ама да не е поскап од евентуална замена на екран на мобилен, ќе размислам.... на стариот ПЦ еднаш пробав ама не сакаше, иако пишува Виндовс 7, друго проблем е ефѕин гемборд да поврзеш со било која игра..ќе видам..
лесно беше пред 30 години, синот кога играше, краковани игри и џојстици... сега ѓоа ФРЕЕ ама полошо
Решив да земам ТАБЛЕТ, продавачот од Нептун ми го препорача овојRoblox System Requirements | System Requirements
Roblox system requirements, Roblox minimum requirements and recommended requirements, Can you run Roblox, specsgamesystemrequirements.com
a за Gaming Handheld?Такви чуда немам експертиза. За десктопи да. За телефони едвај.
немам поседувано. Братучед ми имаше портабл но не ми се свијаше концептот. Мислам да спојам годинава свич со ТВGaming Handheld
па до сеа само у хендхелд моуд го играше?Мислам да спојам годинава свич со ТВ
Prejako. Doom e najdobra FPS fransiza na site vreminja, ever.
АЈДЕ DOOOOOM
Увек било хехе ама сметајќи колку воук inquistion беше.....ова има да биде dumpster fire. Плус го имаш ова вакво лице пак во трејлерот. Шекислав сигурно има да им се клања....12.000 лајка, 6.000 дислајка. Како за почеток лош прв впечаток, ептен ми е Марвел/Суисајд сквад стил - доминираат несериозни хехе сцени.