Нови игри

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ESO колку само не вреди за парите, ќе чекам да fail-не и да стане free to play.
4-ти beta циклус што играм, сеуште е гомно играва.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
a za novata igra STRIFE od SS2 deckite od HON ja pravat, dali nekoj ja igra mislenje,, se utepav od igranje se bataliv drugi igri, mnogu interesna, vo stil na dota i LOL[DOUBLEPOST=1393704279][/DOUBLEPOST]a za novata igra STRIFE od SS2 deckite od HON ja pravat, dali nekoj ja igra mislenje,, se utepav od igranje se bataliv drugi igri, mnogu interesna, vo stil na dota i LOL

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
The Walking Dead: Season Two Episode 2 - A House Divided

Ја има на Замунда. :drk:

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Добро бе луѓе DARK SOULS 2 е излезена за PS3 веќе десетина дена, а уште никој ништо не кажува... Мислам не да каже каква е играта, туку дали има проблеми на PS3 со неа...? Јас ја симнав и добро беше, тргна играта. Но само првите неколку минути. Од кога заврши интрото и кога почнав да играм, треба да се влезе во една куќа, тоа е всушност првата врата од играта...и тука застанува на LOADING... Што не пробав пак исто... Дали некој го има истиот проблем..? Дали треба да се чека некој пач...? Знае ли некој воопшто...?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Потиња игри неможат да излезат оваа година, после ГТА 5 се поинтензивирано не излагаат најдобрите игри за PC , прашање е на време кога COD или BF ке се повлечат од тестатурите и конзолите ке имаат потполна доминација.Така да оние што се мислат да земат гејминг компјутер подобро да се фокусираат на конзола и на проклетството наречено џојстик.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Потиња игри неможат да излезат оваа година, после ГТА 5 се поинтензивирано не излагаат најдобрите игри за PC , прашање е на време кога COD или BF ке се повлечат од тестатурите и конзолите ке имаат потполна доминација.Така да оние што се мислат да земат гејминг компјутер подобро да се фокусираат на конзола и на проклетството наречено џојстик.
PC nema nikad da ispadne od igra poso konzola nikad nema da ima bolje grafika od PC

Член од
7 август 2012
Мислења
176
Поени од реакции
11
Здраво дечки имам едно прашање сакам игри со територии на пример Европа и акција да ја освојуваш европа акциони стратегии така нешт слични роме тотал вар ....

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Имаше една Прусија..,Така мислам се викаше...Пробај ја таа.

Kajgana Shop

На врв Bottom