Нови вработувања на Албанци во администрацијата

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
Правата и обврските се меѓусебно тесно поврзани. Сакаме да учествуваме во правењето на колачот (да не ти плескам сега уплатници кон УЈП, имам своја фирма) и сакаме да учествуваме рамноправно во неговото јадење. Со 25%, грубо речено.
би ме примил мене во твојоата фирма само затоа што има 25 % Македонци у твое маало..а ја неписмен корав и куцам не едната нога...???

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
газда Принц.....ке ме вработуеш ли бе газда..жити швалерка

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Нека Вработуваат.. само да бидат луѓе кои навистина имаат капацитет и знаењее.. а што е каков е итн.. не е многу важноо :pipi:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Туку дај нека го укинат ова визниов режим па ќе им оставиме на Албанците да си работат во Македонската МЕГА администрација за по 300-400 евра плата,не со 25% туку со 90% ако толку сакаат,зошто не верувам дека ќе има толку будали Македонци да работат за толку мали пари кога ќе можат да имаат 5 пати поголеми плати било каде низ ЕУ.:pos2:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Нека Вработуваат.. само да бидат луѓе кои навистина имаат капацитет и знаењее.. а што е каков е итн.. не е многу важноо :pipi:
(болдираното е од мене)
ако имаат капацитет и знаење ќе се снајдат, не им треба работа во државна администрација, пак ќе кажам, нека отпуштаат

osa

>>>>>>
Член од
20 јануари 2009
Мислења
816
Поени од реакции
184
a mene nikoj ne mi odgovori
kade se postovite od nokeska ?
dali site clenovi na forum se slozuvate da gi nema postovite?
vo toj slucaj ke treba samo toj sto gi brise postovite sam da si pisuva i sam da si odgovara?
znaci ne sme ni za internet ,a za malku ke donesea odluka da se glasa po internet za pretsedatel i za lokalni.
kujznae kakva dubara ke se napravese ako go izglasaa toj zakon da glasame po elektronski pat ?

MORE TOA NEMASE DA BIDE "DUBARA" TOA KE BESE "DUSE"........EPTEN!

SO DUSA I SRCE ZA VOJVODATA

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
1.a mene nikoj ne mi odgovori
2.kade se postovite od nokeska ?
3.dali site clenovi na forum se slozuvate da gi nema postovite?
4.vo toj slucaj ke treba samo toj sto gi brise postovite sam da si pisuva i sam da si odgovara?
5.znaci ne sme ni za internet ,a za malku ke donesea odluka da se glasa po internet za pretsedatel i za lokalni.
6.kujznae kakva dubara ke se napravese ako go izglasaa toj zakon da glasame po elektronski pat ?

1. Прашањето е од кој ТИ очекаш одговор.
2. :)
3. Кои членови воопшто, од кај знаеш ти кој зад кој јузер се крие.
4. ти не треба да размислуваш или да пишуваш, има кој да го прави тоа за тебе.
5. :)
6. никаква дубара немаше да се направи.

кучето ќе му удриш клоца и пак ќе те сака, исти сме и ние... „народот„ тоа овците.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
баш ме интересира една работа
зошто се избришани неколку постови од синоќа?
дали е ова цензура?
и дали се согласуваат другите
членови да биде вака?
Ајде бе за неколку постови ли креваш паники,па еве нека ти префрлат нешто од моите,давам согласност.:toe:

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
a mene nikoj ne mi odgovori
kade se postovite od nokeska ?
dali site clenovi na forum se slozuvate da gi nema postovite?
vo toj slucaj ke treba samo toj sto gi brise postovite sam da si pisuva i sam da si odgovara?
znaci ne sme ni za internet ,a za malku ke donesea odluka da se glasa po internet za pretsedatel i za lokalni.
kujznae kakva dubara ke se napravese ako go izglasaa toj zakon da glasame po elektronski pat ?

Добро бе, малку ви се темите за меѓуетничка омраза, кај што сто пати сте си кажале колку се мразите, па мора и тука?
Или па тема за референдумот немате? Морате секоја е*ана нова тема да ја упропастувате со илјада оф топици?

Ако не ви е мака пак истото да си го раскажете, повелете. Но нареден пат нема да ве бришам, туку ќе ве испобанирам сите. Да бевте 5 годишни деца кои не знаат да читаат ајде де, ама вака? Секој ден по сто пати сте опоменати и пак истото. Дури и цела тема имате за оф топици и навреди и пак истото. Немогучи сте.
Nareden put citaj, ne tuku trubi ko rasipan gramafon.

SO DUSA I SRCE ZA MARSHALOT.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Се јави вчера кај јанко еден и баш за ова зборвеше и беше 100 % во право се шо кажа,ама Јанко добро му рече"Касно се јавуваш друже,за ова кај мене прекинаа да се јавуваат уште пред 3-4 год.":toe:
А сами си го потпишавме ова во 2001 г.Сега ќе си трпиме...

Kajgana Shop

На врв Bottom