- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Прикрај сум со часовите, наредна недела полагам сега деновиве тестовите да ги стегнам малце.
pa togas zasto e dadeno ako ne sluzi za niso ???? il treba use 3 meseci da cekas pa d amozes da vozisКое што не ти служи за ништо. Не можеш да возиш со тоа.
pa togas zasto e dadeno ako ne sluzi za niso ???? il treba use 3 meseci da cekas pa d amozes da vozis
Откако положив, прашав полицајци, сообраќајци, ми рекоа дека не може. Ова по закон.Кога а вадев ја дозволата ми кажаа дека со таа потврда можеш сегден да возиш додека не ти а дадат возачката .
Абе мене така ми кажа тиа таму што ги издава возачките го прашав со оваа дозвола само во општината ли ми е дозволено да возам он рече може да возиш каде сакаш ти си положен и затоа ти е дадена и потврдата додека не ја земиш возачката ....Откако положив, прашав полицајци, сообраќајци, ми рекоа дека не може. Ова по закон.
Тоа што има луѓе што возат со потврда само, е друга работа.
Aj објасни му како го доби решението... не само повлечи линија и толку. Ако требаше една улица пред таа да излези, како ќе изгледаше линијата?Аман бе влези во кружниот од внатрешна страна и толку.
Па јас за таа улица му кажувам, ако ме сфати ок ако не има некој што ен му е мака и ќе му ја дотера сликата.Нема ти што да се нервираш.Aj објасни му како го доби решението... не само повлечи линија и толку. Ако требаше една улица пред таа да излези, како ќе изгледаше линијата?
Не се нервирам ич... само те терам да не ги учиш децата да бидат готовани. како е ова и толку.... Утре задутре наместо на таа, ќе треба на 1 улица порано да излези и оп, пак тука сличето... и сега како?Па јас за таа улица му кажувам, ако ме сфати ок ако не има некој што ен му е мака и ќе му ја дотера сликата.Нема ти што да се нервираш.
Отприлика 21-22 илјади. Ако не паднеш 3 пати на градска.Колку чини полагањето(од почеток до крај)