Нови возачки дозволи

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Прикрај сум со часовите, наредна недела полагам сега деновиве тестовите да ги стегнам малце.

Член од
23 декември 2007
Мислења
330
Поени од реакции
159
Кога а вадев ја дозволата ми кажаа дека со таа потврда можеш сегден да возиш додека не ти а дадат возачката .

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
pa togas zasto e dadeno ako ne sluzi za niso ???? il treba use 3 meseci da cekas pa d amozes da vozis
Кога а вадев ја дозволата ми кажаа дека со таа потврда можеш сегден да возиш додека не ти а дадат возачката .
Откако положив, прашав полицајци, сообраќајци, ми рекоа дека не може. Ова по закон.

Тоа што има луѓе што возат со потврда само, е друга работа. :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
330
Поени од реакции
159
Откако положив, прашав полицајци, сообраќајци, ми рекоа дека не може. Ова по закон.

Тоа што има луѓе што возат со потврда само, е друга работа. :)
Абе мене така ми кажа тиа таму што ги издава возачките го прашав со оваа дозвола само во општината ли ми е дозволено да возам он рече може да возиш каде сакаш ти си положен и затоа ти е дадена и потврдата додека не ја земиш возачката ....

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Аман бе влези во кружниот од внатрешна страна и толку.
Aj објасни му како го доби решението... не само повлечи линија и толку. Ако требаше една улица пред таа да излези, како ќе изгледаше линијата?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Aj објасни му како го доби решението... не само повлечи линија и толку. Ако требаше една улица пред таа да излези, како ќе изгледаше линијата?
Па јас за таа улица му кажувам, ако ме сфати ок ако не има некој што ен му е мака и ќе му ја дотера сликата.Нема ти што да се нервираш.;)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па јас за таа улица му кажувам, ако ме сфати ок ако не има некој што ен му е мака и ќе му ја дотера сликата.Нема ти што да се нервираш.;)
Не се нервирам ич... само те терам да не ги учиш децата да бидат готовани. како е ова и толку.... Утре задутре наместо на таа, ќе треба на 1 улица порано да излези и оп, пак тука сличето... и сега како?

Дај му го решението комплетно :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Извините вака едно глупо прашање, ги има проверено некој овие од интернет тестовиве дали се точни одговорите.Да не има некоја замка?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Колку чини полагањето(од почеток до крај)

Kajgana Shop

На врв Bottom