Нови возачки дозволи

Член од
2 декември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
5
положивввввв јухууууу!!!!!
од 2 мајка хехех првиот пат на полигон ми се тресеа нозете и утка.
ама денеска и полигон и градска како песна ги поминав
МОЈ СОВЕТ САМО БЕЗ ТРЕМА ......... ПОГЛЕДНИТЕ САМО КАКВИ ОКОЛУ ВАС ДОБИЛЕ ВОЗАЧКИ И ВИЕ ГО МОЖИТЕ ТОА
САMО ХРАБРO!!!!!!!!

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Луѓе сеа ме интересира постапкава за вадење возачка, т.е. малце не ми е јасна.
Како прво, која сума се плаќа? На сајтот не стои ништо, само некои 280 денари за не знам што, па 60 денари за таксени марки...

Ги бараат лекарското уверение и уверение за положен возачки испит, тоа го праќа авто-школата таму или...?

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Дечки колкав е бројот на возачки часови што треба да се земат за полагање за А категорија? Tnx :)

Член од
2 декември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
5
Луѓе сеа ме интересира постапкава за вадење возачка, т.е. малце не ми е јасна.
Како прво, која сума се плаќа? На сајтот не стои ништо, само некои 280 денари за не знам што, па 60 денари за таксени марки...

Ги бараат лекарското уверение и уверение за положен возачки испит, тоа го праќа авто-школата таму или...?
Plakjash na ziro smetka na policijata ( okolu 420 den )...i odish u policijata( posle edna nedela otkoga si polozhil) da se slikash. Ispitniot centar gi prakja site potrebni dokumenti. Ti treba samo lichna karta.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.382
Поени од реакции
18.525
Вака да прашам ги има некој последните тестови за кола да ми ги прати,ако не од каде да ги најдам? :) полагам за мотор али исти се тестовите..дома имам 2 различни тестови,а овие што беа на страница поназад се различни и од тие 2 што ги имам:confused:

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Вака да прашам ги има некој последните тестови за кола да ми ги прати,ако не од каде да ги најдам? :) полагам за мотор али исти се тестовите..дома имам 2 различни тестови,а овие што беа на страница поназад се различни и од тие 2 што ги имам:confused:
Пратете ми ги и на мене :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
луѓе бе од какви тестови сеа учите???што питањца имате-
видете дел од бугарски тест како изгледа(дури се смешни прашањата) , па ако вашите се позаебани, бунете се ;)

http://www.zetle.net/tony/pictures/listovka.jpg

Член од
17 август 2011
Мислења
10.382
Поени од реакции
18.525
абе лесни се прашањата али прошли пат избрзав па утнав на 2те слики од по 5 бода и го паднав тестот:)Што си е сигорно сигорно е..со 7 изгубени бода од 100 се паѓа.

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
Со две прашања нема шанси да паднеш бидејќи тоа максимално може да бидат 10 негативни а со толку се проаѓа.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.382
Поени од реакции
18.525
ја паднав со две,за мотор со 7 негативни се паѓа:)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дечки колкав е бројот на возачки часови што треба да се земат за полагање за А категорија? Tnx :)
Ај ќе ти кажам ама имаш посебна тема за А категорија :D

16 часа се, 8 дена по 2 часа :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не знам што се згрешија овие од комисијата денеска па на прво положив градска ама мене ич не ми смета :)
со среќа ! вакви ги има еден у 1000 :)

П.С кажете ми дечки колкава е цената за Ц категорија да не знаете?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Нешто женски пол има повеќе среќа при положување од прва :)

F

fantomX

Гостин
АМСМ рекетарски центар вика документите стасуваат за 10ина дена, СВР Битола - коњушница Прилеп вика за 3 недели негде.

Кој бре од овие се прај на будала?

Kajgana Shop

На врв Bottom