Нови возачки дозволи

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
положивввввв јухууууу!!!!!
од 2 мајка хехех првиот пат на полигон ми се тресеа нозете и утка.
ама денеска и полигон и градска како песна ги поминав
МОЈ СОВЕТ САМО БЕЗ ТРЕМА ......... ПОГЛЕДНИТЕ САМО КАКВИ ОКОЛУ ВАС ДОБИЛЕ ВОЗАЧКИ И ВИЕ ГО МОЖИТЕ ТОА
САMО ХРАБРO!!!!!!!!

Луѓе сеа ме интересира постапкава за вадење возачка, т.е. малце не ми е јасна.
Како прво, која сума се плаќа? На сајтот не стои ништо, само некои 280 денари за не знам што, па 60 денари за таксени марки...

Ги бараат лекарското уверение и уверение за положен возачки испит, тоа го праќа авто-школата таму или...?

Дечки колкав е бројот на возачки часови што треба да се земат за полагање за А категорија? Tnx :)

Луѓе сеа ме интересира постапкава за вадење возачка, т.е. малце не ми е јасна.
Како прво, која сума се плаќа? На сајтот не стои ништо, само некои 280 денари за не знам што, па 60 денари за таксени марки...

Ги бараат лекарското уверение и уверение за положен возачки испит, тоа го праќа авто-школата таму или...?

Plakjash na ziro smetka na policijata ( okolu 420 den )...i odish u policijata( posle edna nedela otkoga si polozhil) da se slikash. Ispitniot centar gi prakja site potrebni dokumenti. Ti treba samo lichna karta.

Вака да прашам ги има некој последните тестови за кола да ми ги прати,ако не од каде да ги најдам? :) полагам за мотор али исти се тестовите..дома имам 2 различни тестови,а овие што беа на страница поназад се различни и од тие 2 што ги имам:confused:

Вака да прашам ги има некој последните тестови за кола да ми ги прати,ако не од каде да ги најдам? :) полагам за мотор али исти се тестовите..дома имам 2 различни тестови,а овие што беа на страница поназад се различни и од тие 2 што ги имам:confused:
Пратете ми ги и на мене :)

луѓе бе од какви тестови сеа учите???што питањца имате-
видете дел од бугарски тест како изгледа(дури се смешни прашањата) , па ако вашите се позаебани, бунете се ;)

http://www.zetle.net/tony/pictures/listovka.jpg

абе лесни се прашањата али прошли пат избрзав па утнав на 2те слики од по 5 бода и го паднав тестот:)Што си е сигорно сигорно е..со 7 изгубени бода од 100 се паѓа.

Со две прашања нема шанси да паднеш бидејќи тоа максимално може да бидат 10 негативни а со толку се проаѓа.

ја паднав со две,за мотор со 7 негативни се паѓа:)

Дечки колкав е бројот на возачки часови што треба да се земат за полагање за А категорија? Tnx :)
Ај ќе ти кажам ама имаш посебна тема за А категорија :D

16 часа се, 8 дена по 2 часа :)

Не знам што се згрешија овие од комисијата денеска па на прво положив градска ама мене ич не ми смета :)
со среќа ! вакви ги има еден у 1000 :)

П.С кажете ми дечки колкава е цената за Ц категорија да не знаете?

Нешто женски пол има повеќе среќа при положување од прва :)

АМСМ рекетарски центар вика документите стасуваат за 10ина дена, СВР Битола - коњушница Прилеп вика за 3 недели негде.

Кој бре од овие се прај на будала?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom