Chains
империја
- Член од
- 15 август 2006
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 678
Друже,на целиот свет му здодеа од the long wait за Chinese Democracy 10 години го прави албумот ебате!!!!се движел човекот до совршенство,абе ајде.....Сакаш да кажеш дека Madagascar,My Michelle и остали недовршени ствари се добри....Немој бе другар вака....Сум ги слушнал новите ствари од квази ГНР не се секирај,и право да ти кажам,ептен отракал Axl ако мисли дека прави музика...Со оној кокошкарот Buckethead се прави ли бенд...чак и тој ги батали не е више со нив ..Ако си фан на ГНР тогаш сигурно знаеш колку концерти има откажано Аксел последниве години.....АнГеЛ напиша:Па така мора и Motley Crue да ѓи мразам, па Vince Neil и Izzy се имаат спречкано и степано, ама мене ми се свиѓа музиката нивна и имам некои мислења за нив шо се добри
Ти мене да ми веруваш кога викам дека Axl се враќа и пак ќе стане цар на рокенролот, било кој да му свири во бендот.
Можеш и да ѓи провериш новите ствари од нив, ама ти изгледа не си толку за музиката, повеќе си за ламотење
Ова со Motley Crue ти е капак на се!Човеку,причината заради која ГНР се толку обожавани е тоа што "наводно" го спасиле рокот од глам човечињата Motley Crue....