Ние за Гоце

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
еј добра идеј ке дојдам, иако незнам зашто овој датум може на 4 кога му е роденден ама нема врска кога се сака не е важен датумот. И секој кога навечер ке ги види децата што седат и го сквернарат споменикот при поминување по една воспитна како што има правам јас и да им се каже кој е тој човек зтоа што е очигледна нивната домашан неписменост. Поздрав таму сме во недела

Х

Ханзо

Гостин
Абе да не му текне на некој да вари чај?
...онака само прашувам...чд (чд = :D) :)

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
не бе се стопли времето..мме

кажи што сакате..кока фанта или џафа...џафа ја прави некој арап па се мислам

Х

Ханзо

Гостин
Тоа џафата не ми прави многу мерак...:)
А баш се надевав на олд скул чајче...па и грав во казан, зошто да не? :pos::pos::pos:

S

Sith_Lord

Гостин
Таман до пладне мечот Џоковиќ - Цонга ќе заврши... :D Потврдувам присуство уште еднаш.

Јас гласам за чај. :)

Sith

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Браво, Хубаво е че правите такива нешта!
Поставете снимки после да видим и ние ;-)
А паметника е много хубав, да знаете коj е скулптора? Нема да е лошо да го намерите. Ште се радва човека

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
не бе се стопли времето..мме

кажи што сакате..кока фанта или џафа...џафа ја прави некој арап па се мислам
Значи и онаа косовскана кола (не ми текнуе на името) отпаѓа?:crybaby: :icon_lol::icon_lol:

S

Sith_Lord

Гостин
Значи и онаа косовскана кола (не ми текнуе на името) отпаѓа?:crybaby: :icon_lol::icon_lol:
Како тоа отпаѓа? А со што онда ќе ги бришеме графитите од споменикот? :P

Sith

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
еј за графитите денес со човек бевме да видиме онака стручно и одблиску

абе тоа е катастрофа, скУЛПТУРАТА Е ОД 1946 а и мермерот најверојатно е од тогаш...графитите се напластени еден врз друг и впиени во мермерот само бог ги вади, а мермерот како мермер е целиот распукан и на места одвоен или искршен

целата околина е со шишиња од скопско и редбул а патеката е бетер од постаментот...хорор

ке земеме вреки да зачистиме околу, за чистење тешко ама бркаме работа за реконструкција,

земете цвекиња да положите кој може..црвена и жолта боја...

--------------------------

за пиење чајот е откажан пошто стопли времето, ке има 0,5 литри сокчиња..дојдете навреме да не останете жедни:nesum:

за музика да се надеваме дека агрегатот нема да биде погласен од радивцето...ке се свират стари македонски песни , староградски стил и за финиш ако ја најдан навивачката од Тошка!!!!

S

Sith_Lord

Гостин
Аполоџис што не дојдов- закаснив 2 саата пошто гледав тенис, па се развлече мечот. :( А баш ми е криво.

Sith

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Аполоџис што не дојдов- закаснив 2 саата пошто гледав тенис, па се развлече мечот. :( А баш ми е криво.

Sith
Исто. Кога се јавив во 1300, се било финито.

Како мина?

Х

Ханзо

Гостин
Цркна агрегато, немаше музика :)
И малку луѓе имаше...

Kajgana Shop

На врв Bottom